Keystone logo

17 Kurs Program i Studier i juridik Studier i bolagsrätt Affärsjuridik 2024

Filter

Filter

  • Kurs
  • Studier i juridik
  • Studier i bolagsrätt
  • Affärsjuridik
Studiefält
  • Studier i juridik (17)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kurs Program i Studier i juridik Studier i bolagsrätt Affärsjuridik

En kurs i affärsjuridik fokuserar på det rättsområde som behandlar lag och verksamhet i finansiella institutioner. Lag kurser utveckla yrkesmässig kompetens för blivande jurister, advokater, juridiska biträden, analytiker och mer. Allt från Diplom till certifikat till kurser, vissa affärslagar kurser kräver en större tid engagemang än andra.

Vilka är fördelarna med en kurs i affärsjuridik?

Kurser i Business eller handelsrätt fokuserar ofta på bolagsrätt, immaterialrätt, kontrakt, värdepappersrätt, Antitrust Law, Trusts & Estates, arbetsrätt, Konkurs och andra ämnen. Att kräva från några månader upp till två års studier, kan en kurs i Business Law grad visa sig vara en värdig investering.

Vilken karriär med en kurs i affärsjuridik?

Studenter specialiserade på Business Law är kvalificerade att flytta in i en hög nivå karriär i ett multinationellt företag, internationell advokatbyrå eller en statlig organisation.

Hur mycket kostar det att ta en kurs i affärsjuridik?

Kostnaderna för att ta kurs i affärsjuridik kan variera beroende på hur många veckor eller kurs timmar, plats, specialisering och universitet. Finansiering assistans kan vara tillgängliga för sökande om en behovsbaserad eller meritbaserat skala. Universiteten kommer att ge mer specifik information på begäran, som kan lämnas in enkelt från denna webbplats.

Vilka är kraven för en kurs i affärsjuridik?

Förutsättningar för en kurs i affärsjuridik varierar kraftigt.Vissa kräver en gymnasieutbildning, medan andra kräver en grund-eller avancerad nivå examen. Lag kurser består av erforderliga föreläsningar, kurser och skriftliga tentamina.

Hur att anmäla dig till en kurs i affärsjuridik?

Om du är intresserad av en lag kurs men har en anslutning till området för företag, då kursen i affärsjuridik är rätt för dig. Sök efter ditt program nedan och kontakta antagningskontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten form.