Keystone logo

1 Kurs Program i Europarätt 2024

Filter

Filter

  • Kurs
  • Studier i juridik
  • Nationella juridikstudier
  • Europarätt
Studiefält
  • Studier i juridik (1)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kurs Program i Europarätt

En kurs i europeisk lag hänvisar till konstitutionell rätt, konkurrensrätt, arbetsrätt, utlänningslagstiftningen, mänskliga rättigheter och miljölagstiftningen i EU och europeiska länder. Allt från Diplom till certifikat till kurser, vissa europeiska lag kurser kräver en större tid engagemang än andra.

Vilka är fördelarna med en kurs i europeisk lag?

Slutföra en kurs i europeisk rätt kommer att öka utsikterna för de med en LLB, LLM, eller Juris Doctor kvalifikationer, eller en kandidatexamen i europeiska studier karriär, till exempel. Studenter som väljer att studera en kurs i europeisk lag kommer att ha en berikad internationell akademisk erfarenhet.

Vilken karriär med en kurs i europeisk lag?

En kurs i European Law förbereder individer att fortsätta att arbeta för multinationella statliga och icke-statliga organisationer, internationella advokatbyråer, företag, universitet och andra offentliga eller privata institutioner som jurister, rådgivare, konsulter eller lärare.

Hur mycket kostar det att ta en kurs i europeisk lag?

Kostnaderna för att ta en kurs i Europarätt kan variera beroende på hur många veckor eller kurs timmar, plats, specialisering och universitet. Finansiering assistans kan vara tillgängliga för sökande om en behovsbaserad eller meritbaserat skala. Universiteten kommer att ge mer specifik information på begäran, som kan lämnas in enkelt från denna webbplats.

Vilka är kraven för en kurs i europeisk lag?

Förutsättningar för en kurs i europeisk lag varierar kraftigt. Vissa kräver en gymnasieutbildning, medan andra kräver en grund-eller avancerad nivå examen. Lag kurser består av erforderliga föreläsningar, kurser och skriftliga tentamina.

Varför ta en kurs på nätet European Law?

Online lag kurser är ett alternativ för yrkesverksamma eller personer med ett pressat schema. Lag kurser kan tas på nätet, med alla nödvändiga material som tillhandahålls digitalt. Många universitet och skolor erbjuder online-kurser europeisk lag, vilket eliminerar behovet av att resa till campus eller offra arbete i en 's nuvarande arbete.

Hur att anmäla dig till en kurs i europeisk lag?

Sök efter ditt program nedan och kontakta antagningskontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten form.