Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 61 Kurser i juridik Program i Juridik 2023

61 Kurs Program i Juridik 2023

Översikt

Många universitet och andra utbildningsanstalter runt om i världen erbjuder juridiska kurser, vilket ger forskare möjlighet att uppnå större personlig och professionell utveckling. Kurserna täcker ofta ämnen som är relevanta för aktuella problem och politiska trender.

Vad är en kurs i juridiska studier? Ett juridikprogram täcker ofta teorier och metoder inom juridisk och samhällsvetenskaplig discipliner. Dessa program fokuserar i allmänhet på lagens och rättsliga institutionernas specifika innehåll, natur och verksamhet inom ett visst land. Kurser på vissa universitet kan fokusera på driften av lagar och juridiska institutioner som är specifika för en nation eller en annan. Särskilda klasser kan innehålla en introduktion till straffrätt, psykologi och lag, lag och miljö, konsumenträtt eller civilrätt.

Med avslutning av denna typ av kurs kan akademiker finna att de har utvecklat färdigheter som gynnar deras liv under skolan och långt efter. Dessa färdigheter kan innefatta bättre kommunikation, förbättrad problemlösning och förbättrad organisation.

Avslutande av en juridisk kurs kan kräva heltid närvaro för ett helt studieår. Andra studenter kan hitta kursen är en följeslagare för att utöva en examen. Specifikationerna varierar från skol till skolan, så kostnaderna varierar också. Framtida studenter ska kontakta enskilda skolor.

Kandidater från en kurs i juridiska studier kan kvalificera sig för ett brett utbud av karriärmöjligheter. Dessa kan innefatta jobb som bankirer, företagets försäljningsavdelningschef, personalpersonal, offentliga myndigheter och tjänstemän för integritetsskydd. Vissa akademiker har funnit arbete som planeringskommissionärer, juridiska forskare, rättsliga administratörer och juridiska rådgivare för kreditrelaterade organ eller företagsförsäljningsgrupper. Med en juridisk studiebakgrund kan individer vara kvalificerade för arbete som rådgivare eller administratörer inom försäkringsområdet, i sociala tjänster och i fastigheter.

Utsiktsstudenter kan hitta lokala skolor som erbjuder denna typ av kurs, eller de kan söka skolmöjligheter i ett annat land. En kurs i juridik kan vara tillgänglig online. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer

Filter

  • Kurs
  • Studier i juridik
  • Juridikstudier
  • Juridik
Studiefält
  • Studier i juridik (61)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat