Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 69 Kurser i juridik Program i Juridikstudier 2023

69 Kurs Program i Juridikstudier 2023

Översikt

Högskoleexamen som för första gången skriver in college måste förstå hur kurser fungerar. De flesta program omfattar kurser, av vilka vissa är tilldelade och andra som studenter kan välja. Det kräver vanligtvis några månader att slutföra en högskola kurs.

Vad är en kurs i juridiska studier? Lag är ett stort fält som innehåller många olika specialfält. Dessa inkluderar tvister, internationell rätt, handelsrätt, allmänintresselagstiftning, antitrustlagstiftning, människorättslagar och mycket mer. En kurs i juridiska studier kommer sannolikt att vara en introduktionskurs avsedd att täcka grunderna i fältet. Ytterligare kurser kommer sannolikt att vara nödvändiga för att ytterligare specialisera sig i en av de specifika kategorierna av lag.

En av de största fördelarna med din karriär som du kommer att ha glädje av att studera är den uppsättning färdigheter du utvecklar. Dessa kan sträcka sig från att undersöka lagar och tidigare rättsfall och lösa tvister mot allmänt kritiskt tänkande eller kommunikationsförmåga. Färdigheter relaterade till rättsområdet kan hjälpa dig att skriva in din karriär framgångsrikt.

Eftersom kostnaden för inskrivning i en kurs varierar, är det en bra idé att noggrant undersöka dina önskade eller obligatoriska kurser innan du registrerar dig. Aspekter som påverkar dina avgifter kan inkludera din skola, valt program, land och studietid.

Det finns många olika karriärer som kan erhållas genom att studera lag. Den vanligaste och enklastaste tillämpningen av din utbildning i lag är att bli advokat. Det finns emellertid många olika typer av advokater som var och en specialiserar sig på ett annat område. Du kommer sannolikt att behöva välja en specialisering. Inträdesnivån att till sist bli advokat är advokat och juridisk sekreterare. Det kan också vara möjligt att använda en utbildning i lag för att bli politiker eller domare.

För att komma igång, leta efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer

Filter

  • Kurs
  • Studier i juridik
  • Juridikstudier
Studiefält
  • Studier i juridik (69)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat