Keystone logo

3 Distansutbildning Kurs Program i Studier i juridik Rättsvetenskap Rättssystem i London, Storbritannien för 2024

Filter

Filter

  • Kurs
  • Storbritannien
  • Studier i juridik
  • Rättsvetenskap
  • Rättssystem
  • London
  • Distansutbildning
Studiefält
  • Studier i juridik (3)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Popular education type

Distansutbildning Kurs Program i Studier i juridik Rättsvetenskap Rättssystem

London är huvudstad i Storbritannien, den folkrikaste regionen och där kungliga familjeliv. Det har den största koncentrationen av högre utbildning i Europa med 412 tusen studenter vid 43 universitet.

Att studera
rättssystem Rättssystem är studiet av juridik och den rättsliga processen. Det inkluderar att lära sig om lagens historia, institutionerna och personerna som är involverade i den rättsliga processen, och hur lag tillämpas i praktiken.

Juridiska system jobb
Studenter som huvudämne i rättssystem kan gå vidare till karriärer inom juridik, regering, och privat industri. De kan också välja att bedriva vidareutbildning i juridik eller annat relaterat område. Mindre i juridiska systemstudenter kan också hitta karriärer inom juridik, men de kan också hitta arbete inom andra områden som företag, personalavdelning, och utbildning.

Vad ska jag studera under min juridiska systemexamen?
Rättssystem är en obligatorisk kurs för studenter som studerar juridik. Det erbjuds också som major eller minor vid vissa universitet. Kursen täcker en rad ämnen, inklusive torts, kontrakt, straffrätt, familjerätt, och fastighetsrätt.

UK, Storbritannien är mer än 300 år gammal och består av fyra konstituerande länder: England, Skottland, Wales och Nordirland. Storbritannien har varit ett centrum för lärande för de senaste 1000 åren och har många gamla och framstående universitet. Utländska studenter utgör en betydande andel av studenterna vid brittiska universitet.

Kurser i juridik utforskar ämnen såsom handelsrätt, reglerande teori och immateriella rättigheter, för att nämna några. Många av dessa inriktningar innebär att arbeta med regleringsproblem och trender som är relevanta för den specifika industri det gäller.

Online- eller distansundervisning avser användningen av elektroniska medier och informations- och kommunikationsteknik (IKT) inom utbildning. Med onlineinlärning kan man komma åt utbildning när som helst och från vilken plats som helst med en tillgänglig internetanslutning.