Keystone logo

18 LLB Program i Studier i juridik Studier i bolagsrätt Affärsjuridik 2024

Filter

Filter

  • LLB
  • Studier i juridik
  • Studier i bolagsrätt
  • Affärsjuridik
Studiefält
  • Studier i juridik (18)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

LLB Program i Studier i juridik Studier i bolagsrätt Affärsjuridik

Med tanke på LLB i Business Law? Få veta vad man ska förvänta sig det här programmet innan du börjar.

Vad är en LLB Business Law?

En LLB är ett utbildningsprogram som fokuserar på lagen eftersom det gäller den kommersiella branschen. Det är en typ av verkliga livet tillämpning av lag.

Vilka är fördelarna med att ta en LLB i Business Law?

För personer som funderar på att jobba i en kommersiell eller affärsprogram med deras lag utbildning, är det här utbildningsprogrammet en bra passform. Det ger en bättre koppling till tillämpliga delar av lagen som det gäller för näringslivet, vilket gör dem mer lämpade för fältet. Det slutar som leder till bättre lön.

Hur mycket kostar det att ta en LLB i Business Law?

Kostnaden för denna examen kommer att variera kraftigt. Däremot hjälper det att ta denna examen istället för att ta ett särskilt utbildningsprogram för både affärs-och lag.

Vilka är kraven för en LLB i Business Law?

I många fall måste eleverna kvalificera sig för dessa program genom acceptans i programmet. Utbildningskrav, inklusive betyget medelvärden och acceptans i programmet, är ofta nödvändiga. Eleverna behöver i allmänhet för att slutföra sin kandidat 's grad att kvalificera sig.

Vilken typ av karriär kan du förvänta dig med en LLB i Business Law?

De som arbetar inom detta område kan fungera i en rättslig praxis. Men det är mer vanligt att dessa individer att arbeta inom stora företag företag som ger för behoven hos denna verksamhet.

LLB i Business Law Online

Skaffa en LLB i affärsjuridik på nätet är ett alternativ. Det ger flexibilitet eleverna behöver för att studera och bo och arbeta i sina yttre liv. Det är ett viktigt sätt att främja en kandidat 's examen i en mer produktiv grad.

&nbsp

Hur att anmäla dig till en LLB i Business Law?

Om du är intresserad av en juristexamen men har en anslutning till området för Business LLB i Business Law är rätt för dig.Sök efter ditt program nedan och kontakta antagningskontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen