Keystone logo

94 LLB Program i Studier i juridik Allmänrättsliga studier Juridik 2024

Filter

Filter

  • LLB
  • Studier i juridik
  • Allmänrättsliga studier
  • Juridik
Studiefält
  • Studier i juridik (94)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

LLB Program i Studier i juridik Allmänrättsliga studier Juridik

Ett LLB-program är utformat för att förbättra en studerandes kunskaper om ett visst område lagen, och därigenom öka hennes eller hans arbetsutsikter. Programmen varierar i värde och kan variera i varaktighet.

Vad är en LLB i juridiska studier? En LLB inom detta område tenderar att förbereda kandidater för en karriär inom kriminell, civil, familje- och handelslag, samt att öva sig självständigt eller med ett etablerat företag. Kurser kan vara inriktade på att undervisa eleverna om förfarandena för tvister och förhandlingar samt hur man effektivt kan förmedla en komplex juridisk situation. Deltagarna kan också lära sig att utveckla juridiska strategier för företag så att dessa företag kan undvika juridiska konflikter och mildra ansvar.

Personer som examinerar från detta program tenderar att ha oöverträffad kommunikationsförmåga, solida förhandlingsförmåga och angelägna strategiska färdigheter. Var och en av dessa egenskaper är överförbar och kan tjäna en individuell brunn i både hans eller hennes professionella eller personliga liv.

Kostnaden för en LLB varierar mycket från skolan till skolan. Förutom kostnaderna för undervisning borde eleverna också tänka på kostnaden för levnadskostnader.

Kandidater från detta program tenderar att ha den kunskap och färdigheter som krävs för att lyckas i ett antal karriärer och industrier. Deltagarna i programmet kan fortsätta att bli rättvisa advokater och försvara brottslingar eller slåss för föräldrars rättigheter. Andra kan välja det tystare livet och förhandla kontrakt och strategisätta juridiska lösningar för företag. Eleverna kan fortsätta jobba i regeringen eller privat eller företagssektorer.

Många inlärningsinstitutioner har börjat erbjuda en LLB i juridik, och där en elev hamnar slutligen beror på hans eller hennes plats och budget. Online kurser erbjuder den flexibilitet som de flesta på campusprogram inte gör. För att lära dig mer om dina alternativ, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.