Keystone logo

29 LLB Program i Studier i juridik Studier i bolagsrätt 2024

Filter

Filter

  • LLB
  • Studier i juridik
  • Studier i bolagsrätt
Studiefält
  • Studier i juridik (29)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

LLB Program i Studier i juridik Studier i bolagsrätt

En LLB, eller jurist, är ett grundutbildningsprogram som tar tre till fem år att slutföra. Det syftar normalt till att ge studenten en stark förståelse för ett visst rättsområde för syftet med vidare studier eller för professionell utveckling.

Vad är en LLB i Business Law Studies? Syftet med detta utbildningsprogram är att lära studenterna om ett brett spektrum av juridiska frågor relaterade till affärsrätten. Ämnesområden fokuserar vanligen på ett visst land eller på ett visst affärsområde, eller ämnen kan vara mer generaliserade. Det lärs normalt av professorer med avancerad akademisk legitimation och / eller verklig världserfarenhet. Det börjar ofta med ett grundår, bygga en bas av juridisk kunskap, och då kan kursen bli mer inriktad på ett specifikt juridiskt område.

Elever utvecklar ofta utmärkta tidskursförmåga, så att de kan slutföra projekt i tid i sina personliga och professionella liv. Kandidater lämnar också vanligtvis programmet med en god förståelse av allmänna juridiska principer och bred affärsverksamhet, färdigheter som kan vara värdefulla på arbetsplatsen.

Kostnaden för programmet beror på skolans finansiering och resurser, tillgången till finansiella stödpaket och andra faktorer. Studenterna bör kontakta varje universitet för mer information om priser.

Studenter som utexaminerar med en examen i företagsekonomiska studier kan fortsätta för vidare skolgång för att utöva en juridisk examen, eller de kan komma in på den professionella arbetsplatsen. De är vanligtvis efterfrågade hos både advokatbyråer och företagsinstitutioner, samt vid gymnasier, högskolor och universitet. Specifika ståndpunkter inkluderar ofta juridisk clerk, advokat, juridisk assistent, affärsassistent, affärs- och juridisk konsult och forskare.

En LLB i Business Law Studies är ett allmänt erbjudet program, tillgängligt i många länder och universitet. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.