Keystone logo

4 LLM Program i Studier i juridik Förvaltningsrätt Antitrustlagstiftning 2024

Filter

Filter

  • LLM
  • Studier i juridik
  • Förvaltningsrätt
  • Antitrustlagstiftning
Studiefält
  • Studier i juridik (4)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Popular study format

Popular education type

Popular locations

LLM Program i Studier i juridik Förvaltningsrätt Antitrustlagstiftning

En LLM är en globalt erkänd doktorsexamen. Många program kräver att studenterna får en professionell examen i juridik innan de bedriver en magisterexamen. En LLM tillåter studenter och yrkesverksamma som vill specialisera sig inom ett visst rättsområde för att fortsätta sina studier.

Vad är en LLM i antitrustlag? Det är en Master of Laws grad som utforskar komplexiteten i antitrust lag, som också kallas konkurrensrätt. Antitrustlagar tenderar att försöka förhindra monopol eller karteller. Studenter som bedriver denna examen kan studera en rad ämnen, inklusive ekonomisk analys, immateriella rättigheter och affärsrätt. Denna mångfald av ämnen beror vanligtvis på att antitrustlagstiftningen är ett känsligt samspel mellan konkurrens och ekonomi.

Många elever på detta område utvecklar förmågan att arbeta effektivt med andra. Detta är en färdighet som vanligtvis är nödvändig för både arbets- och arbetsmiljöer. De kan lära sig att konstruera tydliga argument från mycket komplicerad information. Möjligheten att analysera information och bilda en tydlig slutsats värderas av många arbetsgivare. Kandidater utvecklar ofta också starka skriftliga färdigheter.

LLM-program kan variera kraftigt från ett universitet till ett annat. Som en internationellt erkänd examen erbjuds den på institutioner runt om i världen. Dessa och många andra faktorer påverkar kostnaden för närvaro. Nå ut till det universitet du vill delta i för mer detaljerad information om kostnader.

Kandidater med en LLM i antitrustlag tenderar att vara väl lämpade att erbjuda expertråd inom immateriella rättigheter och affärsrätt, som ger dem möjlighet att bli specialiserade konsulter för olika företag, juridiska företag eller regeringar eller tjäna med statliga och internationella regleringsorgan. Om personer passerar baren, kan de vara kvalificerade att utöva karriär som advokater hos stora och små företag både inom den privata och offentliga sektorn.

Online-program är tillgängliga via många universitet över hela världen. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.