Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 19 Masterexamina i juridik  (LLM) Program i Arbetsrätt 2023

19 LLM Program i Arbetsrätt 2023

Översikt

De som innehar en LLM i Arbetsrätt är experter på de lagar och förordningar som styr anställningsförhållandet. Att få denna examen är ett bra alternativ för advokater som försöker öppna sina karriärmöjligheter, eftersom det finns en genomgående hög efterfrågan på kompetens inom arbetsrätten.

&nbsp

De som vill driva en examen juridisk examen ofta frågar, vad är en LLM i Arbetsrätt? I grund och botten är detta en examen program som ger studenterna fördjupade kunskaper om de lagar och förordningar som är involverade i sysselsättningen. Dessa kan innefatta studier av lagar om diskriminering, unionization, sexuella trakasserier och säkerheten för arbetsvillkoren.

&nbsp

Det finns många fördelar med att fylla i en LLM i arbetsrätten. Bland dessa är det faktum att sysselsättningen advokater alltid värderas högt, även i svåra ekonomiska förhållanden.Detta beror på den expertis som anställnings advokater är nödvändigt både när företag är om ökning eller drabbas av en nedgång.

&nbsp

Kostnaden för en LLM i Arbetsrätt beror på ett antal variabler, bland annat institutionen, landet och den tid en student tar att slutföra kurskraven. På grund av detta, kan blivande studenter tycker att det är fördelaktigt att noggrant granska undervisning och andra relaterade kostnader när forska den ideala skolan på sig att anmäla.

&nbsp

Det finns många karriärmöjligheter som öppnar upp en gång en LLM i Arbetsrätt har erhållits. De som har denna examen kan gå in i den traditionella privata praktiken, antingen på egen hand eller genom att gå en advokatbyrå. Dessutom kan positionerna vara tillgängliga som bolagsjurist eller med myndigheter som upprättanställningslagar.

&nbsp

Online applikationer gör det lätt att börja din resa till nästa nivå av din juridiska karriär. Helt enkelt se dina bästa alternativen genom att titta på programlistan och se över sina krav för att lämna in en ansökan online. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.

Läs mer

Filter

  • LLM
  • Studier i juridik
  • Studier i bolagsrätt
  • Arbetsrätt
  • Arbetsrätt
Studiefält
  • Studier i juridik (19)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat