Keystone logo

3 LLM Program i Studier i juridik Nationella juridikstudier Asiatisk lagstiftning 2024

Filter

Filter

  • LLM
  • Studier i juridik
  • Nationella juridikstudier
  • Asiatisk lagstiftning
Studiefält
  • Studier i juridik (3)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Popular study format

Popular locations

LLM Program i Studier i juridik Nationella juridikstudier Asiatisk lagstiftning

LLM, även känd som jurist, är ett forskarutbildningsprogram för studenter som har fullgjort en kandidatexamen och önskar utöva studier inom juridikområdet. Programmet kan skräddarsys efter studentens önskemål och kan fokusera på ett visst rättsområde.

Vad är en LLM i asiatisk lag? Detta program erbjuds oftast att exponera studenter för ett brett spektrum av juridiska problem som är relevanta för den asiatiska teatern. Lärande underlättas ofta av erfarna lärare i klassrummet och seminarieinställningarna, med studier, föreläsningar och forskning. Forskare i programmet deltar vanligtvis i diskussioner, forskningshandlingar och presentationer, och de kan uppleva lite fältarbete. Typiska klasser inkluderar ofta fusioner och förvärv, internationell affärsrätt och regler som är specifika för ett visst land eller en stad.

En lärare som slutför detta program utvecklar ofta avancerad forskning, vilket möjliggör en omfattande undersökning av ämnen i personligt och professionellt liv. Kandidater kan också lära sig att analysera regelverk och förstå kulturella konflikter inom länderna, kunskaper som kan hjälpa till med karriärutveckling.

Kostnaden för detta program är baserat på undervisnings-, ansöknings- och registreringsavgifter, ekonomiskt stöd och andra kostnader. Framtida studenter ska kontakta varje skola för att bättre förstå de totala utgifterna.

Kandidater med en LLM i asiatisk lag kan leta efter karriärer över det juridiska spektrumet i internationell rätt och ekonomi. De kan anställas av stora och små företag som hanterar internationella frågor i den asiatiska regionen. Andra möjliga arbetsgivare inkluderar akademiska institutioner, myndigheter, icke-statliga organisationer och advokatbyråer. Ställningar som kan vara tillgängliga för kandidater är jurister, juridiska analytiker, instruktörer av etniska studier, forskningsspecialister och verkställande direktörer.

Detta program erbjuds i flera länder av olika universitet. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.