Keystone logo

5 LLM Program i Avtalsrätt 2024

Filter

Filter

 • LLM
 • Studier i juridik
 • Förvaltningsrätt
 • Avtalsrätt
Studiefält
 • Studier i juridik (5)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  LLM Program i Avtalsrätt

  En LLM är en Master of Laws grad. Det är en universellt erkänd doktorsexamen. Det krävs vanligtvis ett års heltidsstudie för att slutföra. Många studenter och yrkesverksamma driver denna examen för att få kompetens inom ett specifikt juridiskt område.

  Vad är en LLM i avtalsrätt? Det är en magisterexamen som fokuserar på bindande juridiska avtal mellan två eller flera personer eller enheter. Potentiella kursämnen kan omfatta avancerade statliga kontrakt, kontraktsförmåga, kontraktsförvaltning av kontrakt, avtal och datasekretessfrågor och varumärkesavtal. Dessa kurser ger vanligtvis en djupare förståelse för grundläggande rättspraxis, med inriktning på att skriva och hantera en mängd olika kontrakt.

  Många akademiker utvecklar avancerade färdigheter i läsning, förståelse och utformning av kontrakt. Detta kan hjälpa dem att förstå de kontrakt de möter i det dagliga livet. De kan också utveckla forsknings- och analysfärdigheter tillsammans med förmågan att skriva mer kortfattat. Dessa kan vara stora färdigheter för att främja sina karriärer.

  Eftersom det inte finns någon universell definition av termen LLM används den på olika sätt vid olika universitet runt om i världen. Denna variation i program leder till inkonsekvens i pris från ett program till ett annat. Kontakta din potentiella skola för mer detaljerad undervisningsinformation.

  Många kandidater med en LLM i avtalsrätt driva juridisk karriär inom den privata sektorn eller som specialister i större företag. Kontrakt är ofta en stor del av rättsliga relationer, så det finns oftast många möjligheter. Kandidater kan hitta jobb som internationella företagsadvokater, statliga kontraktskonsulter, immateriella advokater, idrotts- och underhållsadvokater eller advokater för skatteavtal. Alla fält som involverar kontrakt kan ge en bra match för individer som har denna examen.

  Fler och mer Master of Laws grader erbjuds online. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.