Keystone logo

47 LLM Program i Studier i juridik Studier i bolagsrätt Bolagsrätt 2024

Filter

Filter

  • LLM
  • Studier i juridik
  • Studier i bolagsrätt
  • Bolagsrätt
Studiefält
  • Studier i juridik (47)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

LLM Program i Studier i juridik Studier i bolagsrätt Bolagsrätt

En jurist, eller LLM, är typiskt en ettårig grad eftersträvas av studenter som söker avancerad certifiering inom juridikområdet. Beroende på institutionen kan eleverna vara skyldiga att slutföra en avhandling innan examen.

Vad är en LLM i bolagsrätt? När det gäller övning och reglering av verksamheten har bolagsrättens läroplaner ofta ett rikt urval av finansieringskurser och intensiva juridiska studier. Gemensamma studier omfattar fusioner och förvärv, gränsöverskridande transaktioner, riskkapital, bokföring och skattelagstiftning. De flesta, men inte alla, program har en internationell komponent och eleverna kan ha möjlighet att specialisera sig inom områden som bank-, transaktions- eller investeringslag.

Unikt tränade i både affär och juridik kan studenterna få många färdigheter för att hjälpa dem att utveckla både professionellt och personligt. Utöver deras avancerade förståelse av ekonomisk politik visar utexaminerade ofta överlägsna förhandlingar och resonemang.

Avgifter som förknippas med att driva en LLM i bolagsrätt kan fluktuera kraftigt mellan program. Ofta är det bästa sättet att mäta dina potentiella kostnader att nå ut till programkoordinatorer för mer information.

Företagen expanderar regelbundet sin räckvidd utöver sina nationella gränser och därigenom skapar ett rikt utbud av möjligheter för företagsjuristspecialister. Medan man oftast funnit att arbeta inom större företag som juridisk rådgivare, riskhanteringsspecialister och företagsstrategianalytiker finns det många andra lagar som är tillgängliga för akademiker. Fastighets-, konsulttjänster och privata företag är andra populära arbetsområden för yrkesutbildade företagare, där de kan låna sin avancerade affärsverksamhet och juridisk expertis för att underlätta känsliga gränsöverskridande transaktioner.

Ofta inriktad på internationellt lärande finns program för en LLM i företagsrätt från många olika länder i världen och kan ge dig möjlighet att slutföra din utbildning genom en virtuell miljö. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.