Keystone logo

1 LLM Program i Costa Rica för 2024

Filter

Filter

  • LLM
Studiefält
    Företagsekonomi (0)Sjukvård (0)Språk (0)Studier i ekonomi (0)
  • Studier i juridik (1)
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

LLM Program i Costa Rica

En LLM i Coast Rica är bästa valet för många internationella studenter. Costa Rica drar människor från hela världen för den fantastiska stränder, bra surfing, skogar, vulkaner och vilda djur, men det finns också några högkvalitativa avancerade juristexamen program. En LLM i Coast Rica är en spännande kombination av karriärutveckling, äventyr och kulturella tillväxt.

Costa Rica är en idealisk plats för att få kompetens inom ett område som miljölagstiftningen. Det finns också program för en LLM i Costa Rica i ämnen som internationell rätt, mänskliga rättigheter, tvistlösning, hälsa rätt och affärsjuridik. Studenter som deltar i en LLM i Costa Rica kommer att uppleva ett utmanande läroplan oftast består av kurser, forskning och en magisteruppsats. Genom granskning av fallstudier, teorier och med hjälp av simuleringar fall, kommer eleverna att få en övergripande förståelse av lag inom det specifika området av intresse.

Om en LLM i Costa Rica låter som om vad du söker, bläddra sedan igenom programmen nedan och hitta nästa steg i din karriär!