Keystone logo

9 LLM Program i Studier i juridik Handelsrättsliga studier Ekonomisk rätt 2024

Filter

Filter

  • LLM
  • Studier i juridik
  • Handelsrättsliga studier
  • Ekonomisk rätt
Studiefält
  • Studier i juridik (9)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

LLM Program i Studier i juridik Handelsrättsliga studier Ekonomisk rätt

En LLM är ett examensprogram för individer som vill ha en djupare förståelse av lagen och få en karriär inom juridikområdet en dag. LLM-program varierar i värde och längd och kan ta var som helst från ett till tre år för att slutföra.

Vad är en LLM i ekonomisk lag? Målet med program som fokuserar på ekonomisk rätt är att ge studenterna en djup förståelse för hur lag och rättsliga beslut kan påverka ekonomin. "Ekonomin" kan vara en företags ekonomi, den inhemska ekonomin eller till och med den internationella ekonomin. Kurser är inriktade på att bekanta programdeltagare med konsekvenserna av lagaregler och de ekonomiska konsekvenserna av de centrala filialerna i lagen, såsom företags-, skadestånds-, kontrakts-, egendoms- och konkurrenslagstiftning. Under sina studier kan forskare upptäcka att många av deras kurser ägnas åt ekonomisk analys av de viktigaste grenarna i den offentliga och privata sektorn.

Kandidater från detta program har ofta många önskvärda attribut, till exempel deras förmåga att analysera effekterna av rättsliga beslut innan de följer igenom med dem. Studenter kan också ha djupt kritisk tänkande förmåga, samt en stark förståelse för lokala och globala ekonomier. Var och en av dessa egenskaper kan tjäna dem bra på en mängd olika områden.

Kostnaden för detta program varierar kraftigt och är beroende av ett antal faktorer, inklusive en elevs plats, längden på det önskade programmet och utbildningsformen (online eller i klassrummet).

Kandidater med en examen i ekonomisk rätt tenderar att vara beredda för karriär inom ett antal områden. Många större företag har ett behov av kontraktsjurister, medan de flesta civilrättsliga rättegångar kräver kompetens och kunskap om en torts advokat. Kandidater kan välja att arbeta som fastighets- eller fastighetsjurist, medan andra kan vara mer innehållsinriktade att analysera tävlingsbestämmelserna i kontrakt och försöka motbevisa dem.

När en person går till skolan beror allt på hans eller hennes plats, schema och budget. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.