Keystone logo

2 LLM Program i Studier i juridik Handelsrättsliga studier Ekonomisk rätt i London, Storbritannien för 2024

Filter

Filter

  • LLM
  • Storbritannien
  • Studier i juridik
  • Handelsrättsliga studier
  • Ekonomisk rätt
  • London
Studiefält
  • Studier i juridik (2)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Popular study format

LLM Program i Studier i juridik Handelsrättsliga studier Ekonomisk rätt

London är huvudstad i Storbritannien, den folkrikaste regionen och där kungliga familjeliv. Det har den största koncentrationen av högre utbildning i Europa med 412 tusen studenter vid 43 universitet.

Vad är ekonomisk lag?
I stort sett hänvisar ekonomisk lag till de rättsliga regler och principer som styr ekonomisk verksamhet. Det omfattar ett brett spektrum av discipliner, inklusive avtalsrätt, bolagsrätt, egendomsrätt, och skatterätt.

Ekonomi och juridik är två närbesläktade studieområden. Ekonomi är studien av hur människor använder resurser för att producera varor och tjänster och lag är det regelsystem som styr mänskligt beteende. Ekonomi och juridik är båda viktiga för att förstå hur samhället fungerar.

En examen i ekonomisk rätt kan leda till en mängd olika karriärer, inklusive lag, finansiera, företag, och regeringen. Ekonomiska juridiska akademiker är välutrustade för att arbeta inom ett brett spektrum av branscher och är mycket efterfrågade av arbetsgivare.

Varför är det viktigt att studera ekonomisk rätt?
Ekonomisk rätt är ett viktigt studieområde eftersom det hjälper oss att förstå lagarna som styr ekonomisk aktivitet. Det är viktigt för alla som vill arbeta i juridik, finansiera, företag, eller regering. Ekonomiska juridiska akademiker är mycket efterfrågade av arbetsgivare och ämnet ger en stark grund för en mängd olika karriärer.

Vad är ekonomisk lag grader?
Det finns en mängd olika ekonomiska juridiska grader tillgängliga, inklusive grund- och forskarutbildningar. Om du överväger ekonomisk rätt som fokus för en juridisk examen, du kommer förmodligen att bedriva en LLM eller en MLS. Ekonomisk rätt kan också ingå i en magisterexamen eller en MBA. Ekonomiska juridiska grader kan studeras vid universitet och juridikskolor över hela världen.

Vad ska jag studera under min examen i ekonomisk rätt?
Ekonomiska juridiska grader täcker vanligtvis en rad ämnen, inklusive avtalsrätt, bolagsrätt, fastighetsrätt, och skatterätt. Du kommer också att lära dig om ekonomin bakom dessa lagar. Detta är viktigt för att förstå hur ekonomin fungerar och för att fatta välgrundade beslut som advokat eller affärspersonal.

UK, Storbritannien är mer än 300 år gammal och består av fyra konstituerande länder: England, Skottland, Wales och Nordirland. Storbritannien har varit ett centrum för lärande för de senaste 1000 åren och har många gamla och framstående universitet. Utländska studenter utgör en betydande andel av studenterna vid brittiska universitet.

En LLM eller en så kallad Master of Laws är en akademisk examen som är populär bland studenter som redan har en grundexamen i juridik och som vill utbilda sig vidare inom ett visst juridiskt ämnesområde. LLM-program är forskningsinriktade och varar vanligtvis i ett år.