Keystone logo

6 LLM Program i Immigrationsrätt 2024

Filter

Filter

  • LLM
  • Studier i juridik
  • Nationella juridikstudier
  • Immigrationsrätt
Studiefält
  • Studier i juridik (6)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

LLM Program i Immigrationsrätt

På det juridiska området kan det vara till hjälp att ha expertkunskap om enskilda aspekter av lagen. Studenter som vill jobba på fältet kan välja att anmäla sig till ett LLM-program för att få den specialkunskap som de behöver för att lyckas.

Vad är en LLM i invandringslag? Denna typ av program förbereder vanligtvis studenter för framtida juridiska karriär genom att ge dem omfattande kunskaper om ämnen som gränssäkerhet, teknik, cybersäkerhet, integritetsskydd och militära operationer och intelligens. Studenter kan också studera administrativ rätt, transportsäkerhet och federal upphandling för att ge dem en fullständig förståelse av ämnet.

Studenter utvecklar vanligtvis en kritisk färdighetsuppsättning medan de är inskrivna i ett LLM-program. Kommunikation och språkkunskaper kan hjälpa dem att ansluta sig till kunder och etablera företagsnätverk och kan eventuellt leda till framtida jobbutvecklingar. Starka problemlösningsförmåga kan vara till nytta i flera områden av livet.

För att bestämma priset på ett LLM-program är det vanligtvis att skaffa sig direkta skolor av intresse. Eftersom varje skola är annorlunda och sätter sitt eget kurspris varierar kostnaden för programmet drastiskt.

Med fler invandrare till olika länder än någonsin växer efterfrågan på anställda med en bakgrund i invandringslagen. Vissa studenter väljer att bli invandrade advokater, medan andra hittar arbete som tekniks specialister, som utför bakgrundskontroller av invandrare. Många arbetar som tulltjänstemän. Andra förföljer karriärer som invandrare och andra typer av tjänstemän som arbetar för invandring och inhemska säkerhetsbyråer.

Ett LLM-program kan erbjudas antingen på campus eller online. Att ta kurs online kan vara ett bra alternativ för studenter som försöker balansera sin utbildning med familjer och karriärer. För att hitta rätt skola, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.