Keystone logo

2 LLM Program i Internationell dataskyddslag i Bristol, Storbritannien för 2024

Filter

Filter

 • LLM
 • Storbritannien
 • Studier i juridik
 • Dataskyddslag
 • Internationell dataskyddslag
 • Bristol
Studiefält
 • Studier i juridik (2)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Popular study format

  LLM Program i Internationell dataskyddslag

  Bristol är den största centrum för kultur, sysselsättning och utbildning i regionen. Det finns två stora högskolor och många privata skolor och campus. Bristol gav UK 19 Nobelpristagare.

  Vad är internationell dataskyddslag?
  Internationell dataskyddslag är ett övergripande koncept som omfattar de rättsliga reglerna, förordningar, och jurisdiktioner om datasekretess. Den innehåller principer som styr insamling, lagring, bearbetning, tillgång, avslöjande, och annan användning av personuppgifter som har formaterats på något sätt. Detta kan inkludera datafiler eller pappersregister men inkluderar inte public domain-information eller icke-personuppgifter.

  Internationell dataskyddslag är en gren av lagen om en individs rätt att kontrollera insamlingen och användningen av deras personliga information, särskilt online. Det primära syftet med internationell dataskyddslag är att säkerställa att individer förstår och samtycker till hur deras uppgifter kommer att användas och skyddas. Det syftar till att tillämpa principer för rättvis informationspraxis. Behandlingen av uppgifter enligt internationell dataskyddslag är en integritetsrättighet, och den kan begränsas endast under särskilda omständigheter som dikteras av lag.

  Vilka karriärer är möjliga med internationell dataskyddslag?
  Internationell dataskyddslag är ett snabbt växande område. Behovet av utbildning och reglering i den digitala tidsåldern har lett till internationella dataskyddslagstiftningar som finns tillgängliga vid många universitet. Sådana program lär inte bara framtida advokater om lagen, men de ger också praktisk erfarenhet som kan vara till hjälp när du ansöker om jobb efter examen. Många av dessa positioner är inom regeringen, men internationella dataskyddsrättsliga akademiker är också anställda av teknikföretag och andra privata organisationer. International Data Protection Law Jobb finns i både offentlig och privat sektor.

  Vilka är fördelarna med att studera internationell dataskyddslag?
  Att studera internationell dataskyddslag ger en förståelse för de juridiska och tekniska ramarna som styr datasekretess. Detta gör det möjligt för studenter att förstå juridik i praktiken och kan vara till hjälp när de söker jobb efter examen. Att studera internationell dataskyddsrätt innebär också praktiskt arbete, som att delta i och genomföra forskningsprojekt. Denna kombination av teori och praktiskt arbete ger studenterna en fördel när de ansöker om International Data Protection Law Jobs.

  Vad ska jag studera under min International Data Protection Law examen?
  Under internationella dataskyddsrättsliga utbildningsprogram, studenter kommer att studera en kombination av kärn- och valfria kurser i juridik och teknik. Dessa främjar förståelsen av internationell datasekretesslag genom att ge exempel i sammanhang och utforska juridiska principer som rätten till information, samtycke, datakvalitet, och ändamålsbegränsning.

  UK, Storbritannien är mer än 300 år gammal och består av fyra konstituerande länder: England, Skottland, Wales och Nordirland. Storbritannien har varit ett centrum för lärande för de senaste 1000 åren och har många gamla och framstående universitet. Utländska studenter utgör en betydande andel av studenterna vid brittiska universitet.

  En LLM eller en så kallad Master of Laws är en akademisk examen som är populär bland studenter som redan har en grundexamen i juridik och som vill utbilda sig vidare inom ett visst juridiskt ämnesområde. LLM-program är forskningsinriktade och varar vanligtvis i ett år.