Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 6 Masterexamina i juridik  (LLM) Program i Internationell skatterätt 2023

6 LLM Program i Internationell skatterätt 2023

Översikt

Globaliseringen har haft en extrem inverkan på politik internationell beskattning. Disciplin internationell beskattning är i behov av kvalificerade tjänstemän med förmåga att förstå komplexiteten i de internationella skattelagar, särskilt i en global ekonomi som ständigt förändras. LLM internationella skattefrågor program förbereda jurister för arbete i detta utmanande område. Akademiker går ofta vidare till karriärer i företag, konsulttjänster och administrativa miljöer.

Studerande en LLM internationellt fokus skatt grad på att få de kunskaper och färdigheter att tillämpa teori till praktik. I en LLM internationell skatt programmet fokuserar utmanande kurser på sådana ämnen som skatteavtal lag, internationell skattepolitik, EU: s lagstiftning skatt, företagsbeskattning, och jämförande beskattning. LLM internationella skattefrågor program inkluderar oftast kurser, seminarier, projekt, praktik och en examensuppsats.

Advance din karriär med en LLM internationell skatt grad.Bläddra igenom alternativen nedan för att hitta programmet för dig!

Läs mer

Filter

  • LLM
  • Studier i juridik
  • Internationella juridikstudier
  • Internationell skatterätt
Studiefält
  • Studier i juridik (6)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat