Keystone logo

10 LLM Program i Italien för 2024

Filter

Filter

  • LLM
  • Italien
Studiefält
    Företagsekonomi (0)Sjukvård (0)Språk (0)Studier i ekonomi (0)
  • Studier i juridik (10)
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

LLM Program i Italien

Italien är bästa valet för många människor som söker en examen juristexamen. En LLM i Italien är en spännande möjlighet för en utmärkt utbildning i ett land med historia, skönhet, och otaliga saker att se och göra. På sin fritid, kan eleverna njuta av de många museer, historiska sevärdheter, otroligt mat, pulserande städer, välmående scener konst och vackra landsbygd. En LLM i Italien kan främja professionell utveckling samt kulturell och personlig utveckling.

Graduate juristutbildningar i Italien är mycket hög kvalitet. Studenter tjänar en LLM i Italien nytta av internationella studenter såväl som att kunna utveckla ett professionellt nätverk som kan spänna Europa ger studenterna en kant på den konkurrensutsatta arbetsmarknaden. Det finns en rad olika områden av specialisering där eleverna kan tjäna en LLM i Italien, såsom ekonomi, migration, ekonomi, näringsliv och europeisk lag.

Du kan läsa mer om på LLM i Italien genom att bläddra programmen nedan.Ta nästa steg i dag och hitta den grad som har väntat på dig!