Keystone logo

157 LLM Program i Studier i juridik Allmänrättsliga studier Juridik 2024

Filter

Filter

  • LLM
  • Studier i juridik
  • Allmänrättsliga studier
  • Juridik
Studiefält
  • Studier i juridik (157)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

LLM Program i Studier i juridik Allmänrättsliga studier Juridik

Många elever hoppas kunna bedriva högre utbildning efter att ha fullgjort en kandidatexamen. För de som är intresserade av juristfältet kan man skaffa sig en LLM-examen i sin valda ämnesområde och förbereda dem för framgång i sin framtida karriär.

Vad är en LLM i juridiska studier? Denna typ av program ger vanligtvis studenterna en fullständig förståelse för de juridiska frågorna i näringslivet. Kurser täcker vanligtvis breda typer av lag, inklusive regionala, handel, kommersiella och miljö. Genom fallstudier, presentationer och projekt kan eleverna lära sig om mänskliga rättigheter och tvistlösning. Målet med programmet är vanligtvis att göra eleverna medvetna om internationella lagar och hur de påverkar företagen.

Studenter brukar utveckla färdigheter medan de är inskrivna i ett LLM-program. Flera av dessa, till exempel analytiskt tänkande och problemlösning, gör det möjligt för eleverna att fullt ut förstå komplexa juridiska problem och designlösningar och eventuellt leda till framsteg i arbetet. Andra, som kommunikationsförmåga, är användbara både inom karriärområdet och personliga områden i livet.

Kostnaden för ett LLM-program varierar mellan skolorna. Varje universitet erbjuder olika program och har egna studieavgifter, så kostnaden kan vara mycket annorlunda, särskilt mellan skolor i olika länder.

Efterfrågan på personer med bakgrund i juridiska studier växer när världen utvecklas med teknik och global handel. Vissa studenter blir paralegals. Andra föredrar att arbeta som juridiska assistenter. Många använder sin kunskap för att bli juridiska professorer, medan andra fortsätter med sin utbildning och så småningom blir advokater. Jobb som juridiska konsulter är ofta tillgängliga, eller studenter kan välja att arbeta som juridiska analytiker och forskare.

Många skolor runt om i världen känner igen behovet studenterna har för flexibla klasser. För att möta denna efterfrågan erbjuder universiteten mer online-klasser än någonsin tidigare. För att komma igång, leta efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.