Keystone logo

7 LLM Program i Studier i juridik Studier i bolagsrätt Juridik för underhållningsindustrin 2024

Filter

Filter

  • LLM
  • Studier i juridik
  • Studier i bolagsrätt
  • Juridik för underhållningsindustrin
Studiefält
  • Studier i juridik (7)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

LLM Program i Studier i juridik Studier i bolagsrätt Juridik för underhållningsindustrin

En Master of Laws (jur kand) grad är en forskarexamen som fokuserar på en specialitet rättsområde. Den internationellt erkänd examen tar ungefär ett års heltids klasser för att tjäna.

En LL.M. i Entertainment Law är en forskarexamen som fokuserar på lagen som det hänför sig till underhållningsindustrin. Förutom att lära sig om grunderna, är studenter ofta krävs för att ta antingen en upphovsrättslagen eller immaterialrätt klass och en klass på kommunikations lagstiftning och politik. De måste ta två kurser som de själva väljer, med alternativ inklusive reklam, lagar e-handel och musikbranschen lag, för att nämna några.

När individer slutföra dessa klasser, kommer de att kunna använda sin kunskap om underhållning lag, inklusive detaljerna i de klasser som de valde för sig själva, för att hjälpa musiker, skådespelare och andra artister och artister navigera underhållningsbranschen.

Kostnaden för att ta kurser för att tjäna en jur kandi Entertainment lag beror på var studenten bestämmer sig för att gå i skolan. Inte nog med att priset varierar beroende på vald institution, kommer det också att bero på i vilket land eleven studerar.

Individer som tjänar en jur.kand i Entertainment Law oftast redan har en juristexamen som tillåter dem att öva. När de slutföra sina specialkurser, kommer de att kunna argumentera för sina kunders räkning. Detta kan innebära att hjälpa någon som har utsatts för intrång i upphovsrätten eller att hjälpa en kund som har anklagats för brottet. Dessutom har de ofta kunskapen att förhandla fram avtal på uppdrag av sina kunder för att säkerställa att de får betalt rättvist för sina talanger.

Program för att erhålla en LL.M. i Entertainment Law finns på högskolor och universitet runt om i världen, varav många erbjuder kurser på nätet så att eleverna kan fortsätta att arbeta eller ta hand om andra skyldigheter under studietiden.För att komma igång med en kurs, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten form.