Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 7 Masterexamina i juridik  (LLM) Program i Juridisk etik 2024

7 LLM Program i Juridisk etik 2024

Översikt

För många studenter som är intresserade av att studera lag kan de tjäna som en specialiserad kunskap inom sitt utvalda område av fältet. Vanligtvis tillgängligt för studenter som har fullgjort en kandidatexamen, är ett LLM-program ett sätt att förbereda studenterna för att lyckas på lagfältet.

Vad är en LLM i juridisk etik? Denna typ av program lär sig vanligtvis studenternas komplexitet i näringslivet, särskilt inom hälsovårdsområdet. Genom fallstudier och presentationer kan eleverna lära sig om lagar om mental hälsa, reproduktion, organdonation och medicin. Kurser täcker vanligtvis breda ämnen som mänskliga rättigheter, professionellt ansvar och forskningsmetoder.

Medan de är inskrivna i ett LLM-program, odlar studenter vanligtvis flera nyckelkompetenser som kan hjälpa dem både i deras personliga och professionella liv. Analytiska färdigheter gör att eleverna kan navigera i komplexa lagar, medan starka kommunikationsförmåga hjälper eleverna att bygga nätverk och ansluta sig till kunder. Organisationskunskaper är användbara för att bygga karriär och balansera personliga liv.

Ett LLM-program tar vanligtvis ett år att slutföra när det tas på heltid. Kostnaden varierar beroende på vilken skola som erbjuder graden, eftersom inga två universitet är exakt likadana, särskilt när det gäller utbildningskostnader.

Med medicinska framsteg görs dagligen växer efterfrågan på jurister med bakgrund i etik. Studenter kan bli offentliga politiska analytiker, eller de kan välja att arbeta som medicinsk etik konsult. Många föredrar att använda sin kunskap för att undervisa och bli medicinska etikprofessorer. Andra hittar jobb som representerar juridiska drag som jurister för medicinsk etik. Några tycker om att arbeta bakom kulisserna som forskare.

För vissa studenter är det inte möjligt att delta i klasser på campus regelbundet. Inskrivning i onlinekurser kan ibland vara ett bättre alternativ eftersom studenterna oftast har större flexibilitet än sina egna scheman. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer

Filter

  • LLM
  • Studier i juridik
  • Rättsvetenskap
  • Juridisk etik
Studiefält
  • Studier i juridik (7)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat