Keystone logo

23 LLM Program i Studier i juridik Förvaltningsrätt Juridisk styrning 2024

Filter

Filter

  • LLM
  • Studier i juridik
  • Förvaltningsrätt
  • Juridisk styrning
Studiefält
  • Studier i juridik (23)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

LLM Program i Studier i juridik Förvaltningsrätt Juridisk styrning

En LLM är vanligtvis öppen för studenter som antingen har en grundutbildning eller professionell certifiering i lag. Vissa program kan dock vara tillgängliga för studenter med liknande certifiering på olika men relaterade områden.

Vad är en LLM i Legal Governance? Ofta mot bakgrund av institutionens lokala bestämmelser, tenderar de som utövar certifiering i laglig reglering att studera processer och genomförande av lagar i en företags- eller facklig miljö. Vanligtvis, men inte alltid, är studien av styrning kopplad till riskhanteringsstrategier och överensstämmelsesträning med särskild inriktning på framgångsrikt genomförande av styrning inom en affärsenhet. Studenter undersöker ofta det nuvarande bolagsrätten både lokalt och utomlands och arbetar för att utveckla nya lösningar på samtida frågor.

Forskare inom detta område kan få många användbara färdigheter som kan vidareutveckla sin karriär och personlig tillväxt. Kandidater visar ofta exceptionella talanger med problemlösning, företagsadministration och tvärvetenskapligt tänkande, samt överlägsen kommunikationsförmåga.

Undervisningsgraden varierar mellan olika program och länder. Som LLM-tilldelande program accepterar ofta internationella studenter, kan en student lands medborgarskap också påverka den totala kostnaden för närvaro.

Riskhantering och överensstämmelse är mogna möjligheter till kandidater. Medan en jurist inte räcker till att utöva juridik på de flesta områden, kan eleverna kvalificera sig för positioner som företagsjurister, riskhanterare, riskrådgivare, övervakningsofficer, övervakningsdirektörer och riskanalytiker med ytterligare grader eller undersökningar. Andra positioner på hög nivå som kan vara tillgängliga utan kompletterande behörighetsuppgifter inkluderar jobb som företagsekreterare, juridiska assistenter och paralegals. Slutligen kan akademiker också använda sin styrningskunskap för att fungera som advokatbyråer eller ledare för multinationella juridiska avdelningar.

Att slutföra din LLM i Legal Governance kan göras från flera platser runt om i världen och hjälpa jumpstart en internationell karriär. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.