Keystone logo

Filter

 • LLM
 • Studier i juridik
 • Internationella juridikstudier
 • Luftfartslag
Studiefält
 • Studier i juridik (1)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

1 LLM Program i Luftfartslag 2024

  Popular study format

  Popular locations

  LLM Program i Luftfartslag

  En LLM, eller Master of Laws, är en grad som ges till individer som driver en djupare förståelse för ett specialiserat område av lagen. De flesta program varierar i längd och tar var som helst från ett till tre år för att slutföra.

  Vad är en LLM i flyglagen? Detta program fokuserar på ett högt specialiserat rättsområde: luftfartsrätt. Kurser i detta program utrustade i allmänhet studenter med en djup förståelse av luft- och rymdlagstiftningen inom den offentliga och privata sektorn. Kurser kan täcka de olika utmaningar och problem som industrin står inför och hur man ser till att företag kvarstår i överensstämmelse med branschbestämmelserna. Instruktörer kan fokusera tungt på lagen när det gäller hållbarhet, passagerarsäkerhet, miljöskydd, rättvis konkurrens, användning av droner, olycksutredning och militarisering av yttre rymden.

  Kandidater från detta program tenderar att ha starka analytiska och problemlösande färdigheter, som båda kan tjäna dem bra i lag eller något annat fält de väljer att komma in. Dessutom har deltagare i programmet en djupare förståelse av luftfartsregler och hur de påverkar konsument- och användarsäkerheten.

  Kostnaden för en LLM varierar. Där en person bor, om han eller hon vill delta i ett college ut ur staten eller utomlands och programmets varaktighet kommer alla att ha effekt på den slutliga kostnaden för undervisning.

  Personer som examinerar med en LLM i flyglagen kan tycka att de har många spännande karriärmöjligheter att välja mellan. Många industrier har ett växande behov av flygprov och privatpersoner kan bedriva karriär med privata företag, internationella advokatbyråer, statliga organisationer, civila luftfartsorganisationer eller telekommunikationsorganisationer. Vissa akademiker kan fortsätta arbeta med militären.

  Program inom luftfartsrätt växer i popularitet, med fler skolor inklusive erbjudanden både på campus och online. För att hitta den bästa passformen för dig, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.