Keystone logo

6 LLM Program i Studier i juridik Lagstiftning om mänskliga rättigheter Medborgarrätt 2024

Filter

Filter

  • LLM
  • Studier i juridik
  • Lagstiftning om mänskliga rättigheter
  • Medborgarrätt
Studiefält
  • Studier i juridik (6)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Popular study format

Popular locations

LLM Program i Studier i juridik Lagstiftning om mänskliga rättigheter Medborgarrätt

En LLM är en examen tilldelad personer som har valt att fortsätta sin mästare i juridiska studier. Personer kan välja att skaffa en LLM för att få kompetens inom ett specialiserat juridiskt område, som konkursrätt eller ekonomisk lag.

Vad är en LLM i Civil Rights Law? Programmet var utformat för att få eleverna att tänka kritiskt om problem som plågar minoriteter idag. Kurser kan fokusera på kvinnors rättigheter, genusstudier, inhemska människor, invandrare eller någon annan grupp som regelbundet riktas mot majoriteten. Målet med dessa kurser är att förbättra deltagarnas analys och kritiska analytiska färdigheter så att de kan genomföra juridiska reformer eller, åtminstone, utveckla teorier för hur man ska leda framtida juridiska reformer.

Personer som utbildar sig i civilrättsliga rättigheter tenderar att ha djup medkänsla och förståelse för alla människor och kulturer. Många akademiker har också en djup känsla av rätt och fel och en förmåga att tänka djupt och rationellt om hur man ska handla om rätta fel. Var och en av dessa egenskaper kan tjäna dem väl i alla aspekter av livet.

Kostnaden för en LLM varierar kraftigt och beror på ett antal faktorer. Förutom deras plats och utvalda institution måste individer också överväga kostnaden för levnadskostnader.

Kandidater med examen i borgerrätten kan fortsätta att bli privata civila rättighetsjurist, civilrättsaktivister eller advokater för stora organisationer. Eftersom de flesta företag behöver genomföra metoder och förfaranden för att lindra risken för diskrimineringsdräkt, kan forskare av detta program kunna hitta arbete inom företagssektorn. Vissa kan fortsätta att bli offentliga advokater och förespråkar rättigheterna för dem som saknar resurser.

Många skolor erbjuder online LLM-program, som är praktiska för studenter som har heltidsjobb eller familjer att ta hand om. För att lära dig mer om de tillgängliga alternativen, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.