Keystone logo

Filter

 • LLM
 • Studier i juridik
 • Civilrätt
 • Offentlig rätt
Studiefält
 • Studier i juridik (13)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

13 LLM Program i Offentlig rätt 2024

  LLM Program i Offentlig rätt

  Efter examen från lagstadiet fortsätter många elever att fortsätta med en LLM. Denna grad hjälper studenterna att specialisera sig inom ett specifikt juridiskt område så att de kan förbättra sin kunskapsbas och arbeta i ett nischområde inom det juridiska området.

  Vad är en LLM i offentlig rätt? Denna typ av avancerad juridisk examen omfattar en rad ämnen, bland annat straffrätt, förvaltningsrätt, konstitutionell rätt och skatterätt. De som arbetar mot denna examen kan också studera juridiska situationer som rör enskilda och företag om problemet som helhet påverkar regeringen. I slutändan tar eleverna kurser på olika juridiska ämnen som fokuserar på hur juridiska situationer påverkar större organisationer, såsom regeringen.

  Efter att ha tjänat en LLM-grad i offentlig rätt borde eleverna vara kunniga om ett specifikt juridiskt område, vilket kan kvalificera dem att tjäna mer som advokat. Studenter kan också utveckla raffinerad forskning och förståelse färdigheter, vilket kan hjälpa dem att bli en mer effektiv jurist.

  Det finns många faktorer som påverkar hur mycket det kostar för att tjäna denna typ av avancerad examen. Dessa kan inkludera vilken skola som deltar, hur mycket institutionen tar ut för undervisning och hur lång tid studenterna tar för att slutföra programmet fullt ut.

  Efter att ha tjänat en LLM i offentlig rätt har akademiker möjlighet att arbeta i många positioner inom rättsområdet. Till exempel kan eleverna kunna arbeta som en offentlig försvarare för en statlig eller federal byrå. De kan också säkra en position som en personalförening i ett privat företag eller tjäna som internrådgivare för en större organisation som tjänar allmänheten. Dessutom kan de med denna examen utöva ett jobb som övervakningsansvarig istället för en advokat.

  Många LLM-program finns tillgängliga på platser personligen och online över hela världen. För mer information, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.