Keystone logo

14 LLM Program i Studier i juridik Politik 2024

Filter

Filter

  • LLM
  • Studier i juridik
  • Politik
Studiefält
  • Studier i juridik (14)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

LLM Program i Studier i juridik Politik

För dem med doktorsexamen som söker att specialisera sig i ett visst område kan det vara till hjälp att få kompetens genom att få en jurist eller LLM. Vanligtvis färdigställd inom ett år kan denna typ av doktorsexamen i hög grad förbättra din kunskap och erfarenhet inom det specifika området som du väljer.

Vad är en LLM i policy? När någon med en juridisk examen vill fokusera mer exklusivt på policyslagar, kan LLM i policy tjäna på flera olika områden. Allmän ränta lag och politik, miljölagstiftning och politik, och internationell konkurrensrätt och politik är bara några av de alternativ att välja mellan. Eftersom politiken spelar en så stor roll för att lagarna ska kunna användas så bra som möjligt och ser till att de hjälper människor och inte hindrar dem, kan det vara mycket givande att spela en roll i att skapa, ändra eller avskaffa politik.

Att tjäna en LLM i policy kan göra dig till en mer önskvärd advokat, för varje företag och styrande organ runt om i världen behöver hjälp med sin politik vid någon tidpunkt. Det kan också öka din intjäningsförmåga och kan till och med bidra till att bana din väg till andra områden, till exempel politik.

Varje skola som erbjuder en LLM i policy kommer att ha olika undervisningspriser baserat på olika faktorer, till exempel skolans storlek och hur prestigefyllda det är. Det kommer också att finnas olika kostnader för skolor baserat på vilket land de befinner sig i.

Det finns ett brett utbud av karriärmöjligheter för någon med en LLM i Policy. Du kan öva lag, bli lobbyist, arbeta med statliga och ideella organisationer eller arbeta i en tank till att undersöka och analysera aktuella frågor i politiken. Det finns praktiskt taget otaliga sätt att öva policyn, eftersom varje bransch har jobb relaterade till politik.

Det finns många underbara skolor över hela världen som erbjuder en LLM i policy.Du kanske också kan ta några av klasserna online. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.