Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför flera olika Deltid Masterexamina i juridik  (LLM) Program i Politik 2023

Deltid LLM Program i Politik 2023

overview

Vilka är fördelarna med att studera politik på universitetet?

Policyprogram vid universitet är avsedda att lära studenter juridiska begrepp och hur lagen tillämpas i olika former. En policyexamen kan vara användbar för personer som vill arbeta i den offentliga sektorn eller bedriva en karriär inom politik. Vissa människor kan välja att studera politik eftersom de är intresserade av att engagera sig i regeringen. Policykurser ger insikt i hur lagar skapas, deras inverkan på samhället, och hur de påverkar individuella liv. Många policygrader kan också innehålla kurser om hur man skriver policy. Dessa kan vara användbara för människor som vill arbeta i regeringen eller göra lagar själva.

Vad kan jag göra med en examen i policy?

Politik ses ofta som ett ovanligt val av examen bland studenter; i alla fall, det växer i popularitet. En politisk examen kan ses som fördelaktig för människor som är intresserade av att bedriva en karriär som kräver starkt kritiskt tänkande, kreativitet, och utmärkta kommunikationsförmågor. Personer med policygrader kan förvänta sig att ha gott om möjligheter till anställning efter examen eftersom de kommer att ha dessa färdigheter. Policy är ett idealiskt examensval om någon vill engagera sig i politik, lag, eller regeringen i framtiden.

En LLM eller en så kallad Master of Laws är en akademisk examen som är populär bland studenter som redan har en grundexamen i juridik och som vill utbilda sig vidare inom ett visst juridiskt ämnesområde. LLM-program är forskningsinriktade och varar vanligtvis i ett år.

Deltidsinlärning gör att man kan få en examen eller examen även om man inte kan gå i skolan på heltid. Man kan lära sig i sin egen takt, successivt samla poäng som räknas till en slutlig examen.

read_more

filters

  • LLM
  • Deltid
fields_of_study
    Företagsekonomi Sjukvård Språk Studier i ekonomi Studier i juridik
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format