Keystone logo

6 LLM Program i Studier i juridik Politik i London, Storbritannien för 2024

Filter

Filter

  • LLM
  • Storbritannien
  • Studier i juridik
  • Politik
  • London
Studiefält
  • Studier i juridik (6)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Popular study format

Popular education type

LLM Program i Studier i juridik Politik

London är huvudstad i Storbritannien, den folkrikaste regionen och där kungliga familjeliv. Det har den största koncentrationen av högre utbildning i Europa med 412 tusen studenter vid 43 universitet.

Vilka är fördelarna med att studera politik på universitetet?

Policyprogram vid universitet är avsedda att lära studenter juridiska begrepp och hur lagen tillämpas i olika former. En policyexamen kan vara användbar för personer som vill arbeta i den offentliga sektorn eller bedriva en karriär inom politik. Vissa människor kan välja att studera politik eftersom de är intresserade av att engagera sig i regeringen. Policykurser ger insikt i hur lagar skapas, deras inverkan på samhället, och hur de påverkar individuella liv. Många policygrader kan också innehålla kurser om hur man skriver policy. Dessa kan vara användbara för människor som vill arbeta i regeringen eller göra lagar själva.

Vad kan jag göra med en examen i policy?

Politik ses ofta som ett ovanligt val av examen bland studenter; i alla fall, det växer i popularitet. En politisk examen kan ses som fördelaktig för människor som är intresserade av att bedriva en karriär som kräver starkt kritiskt tänkande, kreativitet, och utmärkta kommunikationsförmågor. Personer med policygrader kan förvänta sig att ha gott om möjligheter till anställning efter examen eftersom de kommer att ha dessa färdigheter. Policy är ett idealiskt examensval om någon vill engagera sig i politik, lag, eller regeringen i framtiden.

UK, Storbritannien är mer än 300 år gammal och består av fyra konstituerande länder: England, Skottland, Wales och Nordirland. Storbritannien har varit ett centrum för lärande för de senaste 1000 åren och har många gamla och framstående universitet. Utländska studenter utgör en betydande andel av studenterna vid brittiska universitet.

En LLM eller en så kallad Master of Laws är en akademisk examen som är populär bland studenter som redan har en grundexamen i juridik och som vill utbilda sig vidare inom ett visst juridiskt ämnesområde. LLM-program är forskningsinriktade och varar vanligtvis i ett år.