Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför flera olika Masterexamina i juridik  (LLM) Program i Politik i Nottingham, Storbritannien 2023/2024

LLM Program i Politik i Nottingham, Storbritannien 2023/2024

Översikt

Nottingham är känd för legenden om Robin Hood, två stora teatrar och många museer och gallerier. Det är också hem till två universitet som har över 60 tusen studenter, 12 miljarder av dem är internationella.

Vilka är fördelarna med att studera politik på universitetet?

Policyprogram vid universitet är avsedda att lära studenter juridiska begrepp och hur lagen tillämpas i olika former. En policyexamen kan vara användbar för personer som vill arbeta i den offentliga sektorn eller bedriva en karriär inom politik. Vissa människor kan välja att studera politik eftersom de är intresserade av att engagera sig i regeringen. Policykurser ger insikt i hur lagar skapas, deras inverkan på samhället, och hur de påverkar individuella liv. Många policygrader kan också innehålla kurser om hur man skriver policy. Dessa kan vara användbara för människor som vill arbeta i regeringen eller göra lagar själva.

Vad kan jag göra med en examen i policy?

Politik ses ofta som ett ovanligt val av examen bland studenter; i alla fall, det växer i popularitet. En politisk examen kan ses som fördelaktig för människor som är intresserade av att bedriva en karriär som kräver starkt kritiskt tänkande, kreativitet, och utmärkta kommunikationsförmågor. Personer med policygrader kan förvänta sig att ha gott om möjligheter till anställning efter examen eftersom de kommer att ha dessa färdigheter. Policy är ett idealiskt examensval om någon vill engagera sig i politik, lag, eller regeringen i framtiden.

UK, Storbritannien är mer än 300 år gammal och består av fyra konstituerande länder: England, Skottland, Wales och Nordirland. Storbritannien har varit ett centrum för lärande för de senaste 1000 åren och har många gamla och framstående universitet. Utländska studenter utgör en betydande andel av studenterna vid brittiska universitet.

En LLM eller en så kallad Master of Laws är en akademisk examen som är populär bland studenter som redan har en grundexamen i juridik och som vill utbilda sig vidare inom ett visst juridiskt ämnesområde. LLM-program är forskningsinriktade och varar vanligtvis i ett år.

Läs mer

Filter

  • LLM
  • Storbritannien
  • Nottingham
Studiefält
    Företagsekonomi Sjukvård Språk Studier i ekonomi Studier i juridik
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat