Keystone logo

4 LLM Program i Studier i juridik Lagstiftning om mänskliga rättigheter Public Interest Law 2024

Filter

Filter

  • LLM
  • Studier i juridik
  • Lagstiftning om mänskliga rättigheter
  • Public Interest Law
Studiefält
  • Studier i juridik (4)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

Popular locations

LLM Program i Studier i juridik Lagstiftning om mänskliga rättigheter Public Interest Law

En LLM i Public Interest Law är ett utmärkt val för dem som försöker göra världen till en bättre plats. De som har denna examen har möjlighet att engagera sig i offentlig tjänst genom att ge specialiserad juridisk rådgivare till välgörenhetsorganisationer, ideella organisationer, statliga organ och företag.

&nbsp

Vad är en LLM i Public Interest Law? Detta är en graduate-nivå examen, i allmänhet reserverad för dem som redan har avslutat någon form av formell juridisk utbildning. De som gör detta LLM gör det för att få en specialiserad kunskap inom ett visst område av allmänt intresse lag. Eftersom detta område är brett och varierat, det finns ett antal studievägar som eleverna kan välja. Studieområden kan innehålla mänskliga rättigheter, miljöpolitik och konsumentskydd.

&nbsp

Skaffa en LLM i Public Interest Law ger en rad fördelar.De som har denna grad kan bygga på sina befintliga juridiska kunskaper för att bli experter inom ett visst rättsområde. Detta kan göra dem mycket värdefulla tillgångar i både den offentliga och privata sektorn.

&nbsp

Det är svårt att bedöma den exakta kostnaden för att tjäna denna grad, som undervisning och uppehälle beror på landet och institutionen. Av denna anledning är det viktigt att blivande studenter noggrant undersöka de kostnader som är förknippade med de program som de är intresserade.

&nbsp

De som innehar en LLM i Public Interest Law anses experter inom sina områden, och som sådan de är i en konkurrenskraftig position för sysselsättningen. Akademiker kan få arbete med myndigheter, ideella organisationer eller intresseorganisationer. Traditionell privat praktik är också ett alternativ, som är bolagsjurist positioner med företag och andra affärsenheter.

&nbsp

Många institutioner acceptera online-applikationer för denna examen. Det är lämpligt att noggrant undersöka de antagningskraven innan du skickar in din ansökan. Denna information kan vara lätt att hitta via vårt program notering. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.