Keystone logo

25 LLM Program i Studier i juridik Rättsvetenskap Rättslig praxis 2024

Filter

Filter

  • LLM
  • Studier i juridik
  • Rättsvetenskap
  • Rättslig praxis
Studiefält
  • Studier i juridik (25)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

LLM Program i Studier i juridik Rättsvetenskap Rättslig praxis

En jurist är en en-till tvåårig heltidsstudie med global trovärdighet. Denna avancerade certifiering ger jurister en behörighet i ett fokuserat område som accepteras från ett land till ett annat. Kandidater från detta program erbjuder advokatbyråer ett kunskapsområde och kunskaper för arbete i en multinationell rättslig miljö.

Vad är en LLM i juridisk praxis? Detta examensprogram innefattar avslutad yrkesutbildning som krävs för en LPC, vilket är nödvändigt för att träna som advokat i England och i Wales. Några av de ämnen som studeras innefattar grundläggande grunderna i affärsrätten, straffrättsliga och civilrättsliga processer, fastighetsrätt och beskattning. Andra ämnen kan omfatta professionellt beteende och reglering. Programdeltagare kan ofta välja att studera smärre ämnen, till exempel familjeliv eller internationell familjerätt, personskada eller kommersiella tvister.

Lärare i detta LLM-program kan få värdefulla färdigheter som förblir hos dem under hela sin karriär. Dessa kan innefatta förbättrad forskning och förmåga att skapa en organiserad plan. Andra praktiska färdigheter kan bestå av förmåga att förhandla som kan användas personligen och professionellt.

Intresserade personer kan hitta möjligheter att slutföra ett LLM i juridikpraxis i skolor över hela världen. Dessa klasser är ofta tillgängliga som online eller fjärrstudiekurser. Olika platser och format leder till en rad kostnader. Förhoppningsfulla studenter finner det bäst att kontakta sina föredragna skolor individuellt.

Genomförandet av ett LLM i juridikpraxis kan leda till advokatpositioner, t.ex. undervisning eller offentlig politisk forskare. Andra karriärmöjligheter kan hittas vid övning av utländsk rätt i ett annat land än studentens ursprungsland. Kandidater kan hitta juridiska jobb i immateriella rättigheter eller konfliktlösning, arbetar för kommersiella företag eller för offentliga enheter.

Utbildningsinstitutioner erbjuder gott om val för potentiella studenter. Online klasser ger både flexibilitet och ökad tillgång till akademisk framgång. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.