Keystone logo

2 LLM Program i Rättsligt förfarande 2024

Filter

Filter

  • LLM
  • Studier i juridik
  • Rättsvetenskap
  • Rättsligt förfarande
Studiefält
  • Studier i juridik (2)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

Popular locations

LLM Program i Rättsligt förfarande

Magisteren kan ha olika syften i olika länder. I de flesta engelsktalande länder fungerar LLM som ett tekniskt utseende på en viss rättsgren för studenter som redan har juris doktor. I andra länder kan det fungera som den grundläggande yrkesexamen som krävs för att vara advokat.

Vad är en LLM i Legal Procedure? Rättsförfarandet hänvisar vanligtvis till den roll som en konstitution spelar i brottmål och domstolsförfarandena. Forskare kan titta på internationell processrätt eller fokusera på förfarandet i vissa länder. Många universitet har en rad olika obligatoriska och valbara kurser. Läroplanen varierar ofta från skolan till skolan men kan innehålla kurser som liknar straffrättsliga förfaranden och utredningar, domar och straffprocesser, våldspolicy, straffrättsliga moraliska pussel, politisk och företags korruptionslag samt straff och dömande.

Att ha en bättre förståelse för juridiska förfaranden kan göra en kandidat till en mer konkurrenskraftig sökande och kan till och med leda till en högre startlön. Detta beror delvis på de färdigheter som uppnåtts genom denna utbildning. Studenterna kan förbättra sin kommunikation, kritisk tänkande och ledarskapsförmåga.

Kostnaden för en LLM kan variera kraftigt från en skola till en annan. I stort beror det på programmets varaktighet. De flesta LLM-program kan slutföras i ett enda läsår. Eleverna bör kontakta sin önskade skola för att fråga om undervisning.

En LLM i Legal Procedure kan leda till en mängd olika jobb inom den juridiska industrin. Några studenter har gått vidare till advokater, chefsjurister, domstolsförvaltare, kriminologer, procedurkonsulter, konstitutionella specialister, ungdomsjuritärer, domare, medlare och rådgivare. Exakta möjligheter kan variera beroende på en persons tidigare utbildning och arbetshistoria. Vissa forskare kan välja att använda denna examen som grund för ännu mer utbildning.

När eleverna blir redo att ansöka kan de vara intresserade av att lära sig att skolor över hela världen erbjuder LLM-program. Att lära sig mer om online eller på campusprogram är lätt. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.