Keystone logo

3 LLM Program i Sedvanerätt 2024

Filter

Filter

 • LLM
 • Studier i juridik
 • Civilrätt
 • Sedvanerätt
Studiefält
 • Studier i juridik (3)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  LLM Program i Sedvanerätt

  En LLM eller Master of Laws är en avancerad specialiserad juridik för studenter som har avslutat tidigare grundutbildningsprogram. De som vill ta programmet bör göra det om de är intresserade av en karriär i rätten.

  Vad är en LLM i gemensam lag? En LLM fokuserar på att ge eleverna en fördjupad rättstjänstutbildning tillsammans med en förståelse för rättssystemets historia, praktiken av lag och vetenskap och teori bakom lagarna i ett visst land. Gemensamma kurser kan innefatta mer specialiserade juridiska områden som civila och miljömässiga. Inte bara kan eleverna lära sig själva lagens uppgifter, men de kan också delta i kurser som stärker analytiska och kritiska tänkande färdigheter och uppmuntra demonstrationer och deltagande i realtid.

  Att lära sig debattkunsten i LLM-kurser kan ge dig möjlighet att stärka din kommunikation, presentation och juridiska färdigheter. Dessa färdigheter kan vara fördelaktiga för att eftersträva högre kvalifikationer i andra utbildningsprogram, slutföra personliga projekt och få karriärmöjligheter.

  Ett LLM-program kostar beroende av både längden på det program du deltar i och skolan som erbjuder programmet. Du bör också komma ihåg din juridiska bostad och läget för skolan själv, liksom antalet kurser du måste ta.

  Att jobba med en karriär i gemensam rätt kan hjälpa dig att förbereda dig för barprovet i ditt land, speciellt om du vill bli en kvalificerad praktiserande advokat. Även om du väljer att inte ta barprovet kan en karriär i gemensam rätt leda dig till att bli konsulent eller advokat vid ett advokatbyrå med rätt certifiering. Du kan också välja att arbeta för en ideell organisation eller hjälpa till att hantera ett lagslag eller erbjuda juridisk rådgivning. Andra vanliga karriärer kan förekomma i akademin.

  Program kan tas på ett deltagande universitet eller online. Allt beror på dina personliga preferenser. Gå vidare och sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.