Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 7 Deltid Masterexamina i juridik  (LLM) Program i Edinburgh, Storbritannien 2023

7 Deltid LLM Program i Edinburgh, Storbritannien 2023

overview

Edinburgh, huvudstad i Skottland, avgjordes åtminstone från bronsåldern. Det är inte konstigt att några av de äldsta institutioner finns där, inklusive den fjärde äldsta universitet. Sammantaget finns det fyra universitet och flera högskolor.

UK, Storbritannien är mer än 300 år gammal och består av fyra konstituerande länder: England, Skottland, Wales och Nordirland. Storbritannien har varit ett centrum för lärande för de senaste 1000 åren och har många gamla och framstående universitet. Utländska studenter utgör en betydande andel av studenterna vid brittiska universitet.

En LLM eller en så kallad Master of Laws är en akademisk examen som är populär bland studenter som redan har en grundexamen i juridik och som vill utbilda sig vidare inom ett visst juridiskt ämnesområde. LLM-program är forskningsinriktade och varar vanligtvis i ett år.

Deltidsinlärning gör att man kan få en examen eller examen även om man inte kan gå i skolan på heltid. Man kan lära sig i sin egen takt, successivt samla poäng som räknas till en slutlig examen.

read_more

filters

  • LLM
  • Storbritannien
  • Deltid
fields_of_study
    Företagsekonomi
  • Sjukvård
  • Språk Studier i ekonomi
  • Studier i juridik
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format