Keystone logo

11 LLM Program i Studier i juridik Teknologirätt Teknologirätt 2024

Filter

Filter

  • LLM
  • Studier i juridik
  • Teknologirätt
  • Teknologirätt
Studiefält
  • Studier i juridik (11)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

LLM Program i Studier i juridik Teknologirätt Teknologirätt

Den LLM IT-programmet syftar till att främja fördjupad kunskap och förståelse av informationsteknik lag i dess vidaste bemärkelse, inom internationella, europeiska och inhemska inställningar.

Detta program undersöker den rikedom av juridiska frågor i samband med datorisering och Internet, ett centralt tema är den utvecklingen och öka konvergensen av informations-och kommunikationsteknik. LLM IT-program även undersöka den växande värderingen av information och ger dig möjlighet att bidra till många aktuella områden för diskussion i informationsteknik lag. Vanliga områden som omfattas inkluderar regleringsmodell för informationsteknik, jurisdiktion, innehåll ansvar, integritet och dataskydd, immateriell äganderätt, standarder och konkurrens, IT-brottslighet, e-handel, och den digitala klyftan.Vid slutet av LLM informationsteknik programmet ska studenten fram en förståelse för IT lagen inte bara i dess rättsliga bemärkelse, utan också dess sociala, etiska, kulturella och kommersiella sammanhang.

LLM IT specialister arbetar över hela världen i ett brett spektrum av branscher och sektorer. Du kan bläddra igenom LLM programmen IT nedan för att lära mer om möjligheterna som väntar dig!