Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 41 Masterexamina i juridik  (LLM) Program i Tvärvetenskaplig juridik 2024

41 LLM Program i Tvärvetenskaplig juridik 2024

Översikt

En LLM, eller Master of Laws, tas vanligtvis av forskare som har fullgjort en juridik och önskar specialisera sig inom ett visst studieområde. Avslutande av programmet kan leda till karriärutveckling och djup kunskap om ett visst rättsligt område.

Vad är en LLM i tvärvetenskaplig lag? Detta är vanligtvis ett år långt program för heltidsstudenter som möjliggör en djup nedsänkning till ett studieområde med inriktning på juridiska frågor. Programmen kan skräddarsys för studentens intresse och tillåta självständig studie, eller de kan utformas av ett universitet med nödvändiga kärnkurser. Alternativen för ämnen tenderar att vara stora och inkluderar ofta straffrättsliga, offentlig eller privaträtt, luftfartsrätt och många andra discipliner. En avancerad avhandling kan krävas för examen.

Studenter som utbildar sig från detta program kommer sannolikt att öka sina forskningsförmåga, så att de kan hantera stora mängder information med förståelse. Studenter kan också få kunskaper i att ge muntliga rapporter och utvärdera juridiska teorier och begrepp på hög nivå, vilket gör dem värdefulla i en professionell miljö.

Kostnaderna för varje program kommer att fluktuera på grund av faktorer som undervisning, entréavgifter, böcker och tillgång till bibliotek. Det är bäst för intresserade studenter att noga titta på dessa faktorer för varje universitet.

Lärare som examinerar med en examen i tvärvetenskaplig lag kan normalt leta efter arbete inom olika juridiska områden. De kan arbeta i rättssalsområden som advokater, juridiska konsulter, distriktsadvokater och i sista hand som domstolsdomare. De kan hitta karriärer som arbetar som advokater i antingen straffrättsligt, civilrättsligt eller gemensamt rättsligt förfarande. De kan specialisera sig som patentadvokater eller fastighetsjurister för företag och företag.

En LLM i tvärvetenskaplig lag erbjuds stort sett på universitet i flera länder. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer

Filter

  • LLM
  • Studier i juridik
  • Allmänrättsliga studier
  • Tvärvetenskaplig juridik
Studiefält
  • Studier i juridik (41)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat