We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

13 LLM Program i Tyskland för 2024

Filter

Filter

  • LLM
  • Tyskland
Studiefält
    Företagsekonomi (0)Sjukvård (0)Språk (0)
  • Studier i ekonomi (2)
  • Studier i juridik (13)
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

LLM Program i Tyskland

Tyskland, som en framstående, kraftfull och centralt land i Europa, är en idealisk plats för många studenter som bedriver en avancerad juristexamen. En LLM i Tyskland är en stor möjlighet att utforska denna vackra land samtidigt som man strävar utbildning och karriär. Studenter erhålla en LLM i Tyskland kan njuta av fjällen, slott, charmiga byar, pulserande städer, friluftsliv, konst och kultur.

Det finns flera möjligheter och områden specialisering för att tjäna en LLM i Tyskland. Studenter kan fokusera på sektorer i lag såsom ekonomi, näringsliv, ekonomi, europeisk lag, beskattning och internationell rätt, bland annat. För att tjäna en LLM i Tyskland tar det i allmänhet minst ett års heltidsstudier, och det finns också alternativ för deltidsstudier för dem som kräver mer flexibilitet i schemaläggning.Studenter tjänar deras avancerade juristexamen i Tyskland kommer att få kompetens inom ett visst område av intresse att låta dem gå sin karriär i Tyskland, Europa eller globalt.

Ta nästa steg genom att bläddra i LLM i Tyskland program nedan!