Keystone logo

Filter

 • LLM
 • Amerikas förenta stater
 • Washington
 • Blandad
Studiefält
  Företagsekonomi (0)Sjukvård (0)Språk (0)Studier i ekonomi (0)
 • Studier i juridik (2)
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

2 Blandad LLM Program i Washington, Amerikas förenta stater för 2024

  Popular degree type

  Popular study format

  Blandad LLM Program i Washington, Amerikas förenta stater

  Washington State är en av de mest progressiva och avancerade stater i landet. Det är hem för många universitet som erbjuder några av de bästa utbildningar i nästan alla möjliga stora.

  USA är fortfarande världens mest populära destination för internationella studenter. Universitet i USA dominerar världsrankingen och landet erbjuder också ett brett utbud av spännande studieplatser. Statliga universitetssystem subventioneras delvis av statliga regeringar, och kan ha många campus spridda runt om i staten, med hundratusentals studenter.

  En LLM eller en så kallad Master of Laws är en akademisk examen som är populär bland studenter som redan har en grundexamen i juridik och som vill utbilda sig vidare inom ett visst juridiskt ämnesområde. LLM-program är forskningsinriktade och varar vanligtvis i ett år.

  Blandat lärande kombinerar digitala och onlinemedier med traditionellt lärande ansikte mot ansikte. Det tillåter lärare att använda en mängd olika undervisningsmetoder och teknik för att anpassa lärandet för varje elev. Blended learning kan användas i olika former, från helt onlinekurser till hybridkurser där eleverna lär sig både i det fysiska klassrummet såväl som online.