Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 12 Deltid Masterexamina i juridik  (LLM) Program i Washington, Amerikas förenta stater 2023

12 Deltid LLM Program i Washington, Amerikas förenta stater 2023

overview

Washington State är en av de mest progressiva och avancerade stater i landet. Det är hem för många universitet som erbjuder några av de bästa utbildningar i nästan alla möjliga stora.

USA är fortfarande världens mest populära destination för internationella studenter. Universitet i USA dominerar världsrankingen och landet erbjuder också ett brett utbud av spännande studieplatser. Statliga universitetssystem subventioneras delvis av statliga regeringar, och kan ha många campus spridda runt om i staten, med hundratusentals studenter.

En LLM eller en så kallad Master of Laws är en akademisk examen som är populär bland studenter som redan har en grundexamen i juridik och som vill utbilda sig vidare inom ett visst juridiskt ämnesområde. LLM-program är forskningsinriktade och varar vanligtvis i ett år.

Deltidsinlärning gör att man kan få en examen eller examen även om man inte kan gå i skolan på heltid. Man kan lära sig i sin egen takt, successivt samla poäng som räknas till en slutlig examen.

read_more

filters

  • LLM
  • Amerikas förenta stater
  • Washington
  • Deltid
fields_of_study
    Företagsekonomi Sjukvård Språk
  • Studier i ekonomi
  • Studier i juridik
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format