Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 20 Deltid Masterexamina i juridik  (LLM) Program i New York, Amerikas förenta stater 2023

20 Deltid LLM Program i New York, Amerikas förenta stater 2023

overview

New York är staden med en stor global betydelse och har en betydelsefull inverkan på handel, finans, media, grafik, mode, forskning, utbildning och teknik i världen. Det finns många högskolor och forskningsinstitut i staden särskilt medicin och life science.

USA är fortfarande världens mest populära destination för internationella studenter. Universitet i USA dominerar världsrankingen och landet erbjuder också ett brett utbud av spännande studieplatser. Statliga universitetssystem subventioneras delvis av statliga regeringar, och kan ha många campus spridda runt om i staten, med hundratusentals studenter.

En LLM eller en så kallad Master of Laws är en akademisk examen som är populär bland studenter som redan har en grundexamen i juridik och som vill utbilda sig vidare inom ett visst juridiskt ämnesområde. LLM-program är forskningsinriktade och varar vanligtvis i ett år.

Deltidsinlärning gör att man kan få en examen eller examen även om man inte kan gå i skolan på heltid. Man kan lära sig i sin egen takt, successivt samla poäng som räknas till en slutlig examen.

read_more

filters

  • LLM
  • Amerikas förenta stater
  • New York
  • Deltid
fields_of_study
    Företagsekonomi Sjukvård Språk
  • Studier i ekonomi
  • Studier i juridik
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format