Keystone logo

16 MLS Program i Juridik 2024

Filter

Filter

 • MLS
 • Studier i juridik
 • Allmänrättsliga studier
 • Juridik
Studiefält
 • Studier i juridik (16)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  MLS Program i Juridik

  En juridikstudent, ibland kallad en juriststudent, har en doktorsexamen som ofta eftersträvas efter en juridisk kandidatexamen. Till skillnad från Juris Doctor, förbereder MLS inte eleverna att sitta i baren. De flesta MLS-program varar ett eller två år.

  Vad är en MLS i juridiska studier? Det är en tvärvetenskaplig titt på praxis, institutioner, värderingar och betydelser av laglighet och lag. Vissa program kan låta forskare välja en viss koncentration medan andra helt enkelt kan erbjuda det allmänna programmet. Denna allmänna MLS kan innehålla en mängd olika kurser, såsom juridiska förfaranden, juridisk analys och skrivning, offentlig internationell rätt, lagstiftningsanalys, juridisk forskning, miljöpolitik och familjerätt. Liksom andra magisterexaminer kan en MLS kräva att eleverna ska delta i föreläsningar, tentor, projekt, workshops, praktikplatser och avhandlingar.

  Ett MLS-program förbereder studenterna för en rigorös karriär genom att bidra till att bygga starka kommunikations-, kritiska tänkande och problemlösningsförmåga. Deltagarna kan använda dessa färdigheter för att hjälpa dem att lyckas både i deras personliga och professionella liv.

  Undervisningen för en Master of Legal Studies kan variera avsevärt från universitet till universitet. Ibland påverkar skolans läge, programmets fokus och programmets varaktighet kostnaden. Sökande kan få en uppskattning genom att kontakta en skola direkt.

  Medan den här utbildningen inte kan förbereda kandidater för att ta provet, kan det fortfarande leda till en rad meningsfulla karriärvägar. De exakta möjligheter deltagarna har kan dikteras av deras arbetshistoria och annan utbildning. Exempel på potentiella karriärer efter att ha erhållit en MLS i juridiska studier är domstolsadministratör, juridisk journalist, lagstiftningsansvarig, policymaker, fastighetsmäklare, compliance officer och personalresurs specialist.

  Du kanske kan anmäla dig till ett MLS-program på skolor runt om i världen. Du kan till och med kunna delta i universitet från bekvämligheten av ditt eget hem genom online-kurser. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.