Osgoode Professional Development

Introduktion

Ledande inom professionell juridisk utbildning

Osgoode Professional Development erbjuder ett unikt brett och flexibelt utbud av forskarutbildning och fortbildningsprogram.

Om oss

Osgoode Professional Development är världsledande inom juristskola för livslångt lärande.

Flexibelt och bekvämt lärande

 • Alternativ för klassrum, distans och online

Anslut till ett inflytelserik nätverk

 • Bygg ett nätverk av branschledare

Kreditprogram och icke-kreditprogram

 • Välj mellan CPD eller fördjupade studier

Vilka vi är

Osgoode Professional Development är den livslånga grenen av Osgoode Hall Law School, en av Kanadas ledande juridikskolor. Sedan vi grundades 1996 har vårt uppdrag varit konsekvent och tydligt. Vi tillhandahåller ett unikt brett och flexibelt utbud av tvärvetenskaplig juridisk utbildning på forskarnivå till yrkesverksamma med och utan juristexamen och är engagerade i:

 • Att hålla yrkesverksamma och chefer i framkant av juridisk kunskap, expertis och kapacitet;
 • Integrering av internationellt utbildade jurister och jurister i det kanadensiska advokatyrket; och
 • Att sammanföra olika yrkesverksamma för att engagera sig i juridiska frågor från tvärvetenskapliga perspektiv.

OsgoodePD är känt globalt för vårt engagemang för pågående innovation inom pedagogisk teknik och pedagogik. Vi var det första juristprogrammet i Kanada som erbjöd distansutbildning och har arbetat för att kontinuerligt förbättra kvalitet, tillgänglighet och flexibilitet. Vår vision är att vara i centrum för innovativ design och leverans av professionell juridisk utbildning, vilket möjliggör förståelse, anslutning och transformation.

Våra erbjudanden

Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra och utöka våra professionella utvecklingserbjudanden. I takt med att det globala samhällets behov av professionell utveckling inom juridisk utbildning utvecklas, introducerar vi nya program och sätt att lära dig för att hjälpa dig att nå dina mål för professionell utveckling.

Professionell utveckling

 • Korta kurser, konferenser och certifikat: OsgoodePD:s konferenser och korta kurser representerar en av de största samlingarna av erbjudanden om fortlöpande juridisk utbildning (CLE) i Kanada.
 • Professionella LLM-enkelkurser: Våra enstaka LLM-kurser ger proffs som ännu inte är redo att engagera sig i ett LLM-program med ett flexibelt sätt att utforska de program de väljer.
 • Interna och anpassade program för organisationer: Vi har expertis, resurser och teknik för att designa en anpassad version av ett befintligt program, ett certifikat eller ett nytt program som kostnadseffektivt uppnår dina utbildningsmål.

Akademiska program

 • Deltidsprofessionell LLM: Designad på forskarnivå och strukturerad för att tillgodose behoven hos den arbetande professionella, kan du välja bland 15 specialiseringar och ett brett utbud av valfria.
 • Professionell LLM på heltid: Våra professionella LLM-utbildningar på heltid på heltid är designade för internationellt utbildade advokater som vill studera eller praktisera juridik i Kanada.
 • Graduate Diploma Programs: Våra Graduate Diploma-program ger djup insikt i specifika områden av lagen.
 • Forskning LLM: En forskningsintensiv examen på heltid, perfekt för studenter som vill fördjupa sig i specifika studieområden och för dem som funderar på att avancera till doktorsexamen.
 • Ph.D. i juridik: En fortsättningsexamen på heltid med omfattande, forskningsintensiva studier, lämplig för studenter som siktar på en akademisk position.

Internationellt utbildade jurister

Vi erbjuder det största antalet och bredaste utbudet av program var som helst i Kanada för internationellt utbildade jurister och erfarna yrkesverksamma. När vi utformar dessa program fokuserar vi på de specifika behoven hos internationellt utbildade jurister. Vi tillhandahåller ett brett utbud av studenttjänster för att hjälpa internationella studenter att nå akademisk och karriärframgång.

 • OsgoodePD:s heltidsanpassade Canadian Common Law LLM, International Business Law LLM, General Law LLM och Tax Law LLM specialiseringsprogram är utformade specifikt med den internationellt utbildade advokaten i åtanke.
 • Osgoode är den enda kanadensiska juristskolan som erbjuder en förberedelsekurs för National Committee on Accreditation (NCA) för internationellt utbildade jurister.

Platser

 • Downtown Toronto, 1 Dundas Street West, Suite 2602, M5G 1Z3, Toronto

Frågor