Hitta din PhD i juridik

Vad vill du studera?
Var vill du studera?

Studieorter

Vi har mer än tusen universitet från hela världen i vår databas.

PhD in Law Program

Doktorandprogram En doktorsexamen i juridik handlar om forskning och ett vetenskapligt förhållningssätt till Law studie. En doktorsexamen i juridik är inte att förväxla med en Juris Doctor, som är en yrkesexamen förbereder eleverna att öva. Ett brett spektrum av forskningsområden är tillgänglig för en doktorsexamen juristexamen, inklusive internationell rätt, komparativ rätt, mänskliga rättigheter, sjörätt, internationell miljörätt, och mer. Genom kurser, undervisning och forskning, kommer kandidater för doktorsexamen juristexamen slutföra en avhandling som ska tilldelas examen. Den Juris Doctor är den första professionella examen i juridik och känd för sin praktiska lag. Den utbildningen är en intensiv studie av den materiella rätten och dess professionella applikationer. Mångfalden av olika doktorsexamen i juridik kan vara överväldigande - låt inte det stoppa dig! Starta sökningen genom att titta på de mest populära doktorsexamen i juridik nedan.

Topp PhD-program

PhD i Lag och Juris Doctor program erbjuds i ett antal olika områden. Ta en titt på några av de mest populära doktorsexamen i juridik och Juris Doctor program nedan!

Topp PhD-länder

PhD i Lag-program och Juris Doctor examina finns på universitet runt om i världen. Överväga att ta din doktorsexamen i juridik eller Juris doktor i en av dessa mest populära platser!

Topp PhD-städer

Det finns många populära doktor i Lag-program och Juris Doctor examina som erbjuds av några av de högst rankade universiteten i städerna som förtecknas nedan!