Keystone logo
Hitta din doktorsexamen

Hitta din doktorsexamen

Vad vill du studera
Var vill du studera

PhD i juridikprogram

PhD-program En doktorsexamen i juridik innebär forskning och ett akademiskt förhållningssätt till juridikstudier. En doktorsexamen i juridik ska inte förväxlas med en Juris Doctor, som är en yrkesexamen som förbereder studenter att praktisera. Ett brett utbud av forskningsområden är tillgängliga för ett doktorandprogram, inklusive internationell rätt, jämförande rätt, mänskliga rättigheter, sjörätt, internationell miljörätt och mer. Genom kurser, undervisning och forskning kommer kandidater för en doktorsexamen i juridik att slutföra en avhandling för att tilldelas examen. Mångfalden av olika doktorer i juridik kan vara överväldigande - låt det inte stoppa dig! Börja din sökning genom att titta på den mest populära doktorsexamen i juridik som listas nedan.

Topp doktorsländer

PhD-program i juridik finns vid universitet runt om i världen. Ta din doktorsexamen i juridik på en av dessa mest populära platser!

Bästa doktorandstäder

Det finns många populära doktorandprogram i juridik som erbjuds av några av de högst rankade universiteten i städerna nedan!