Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 2 PhD'er i juridik Program i Internationell rätt 2023

2 PhD Program i Internationell rätt 2023

overview

Om du letar efter en spännande juridiska karriär, men inte vill vara bunden till ett visst geografiskt område, överväga att utföra en internationell juristexamen. En doktor i folkrätt är en utmanande examen utformad för studenter som har möjlighet att utföra självständigt forskningsarbete.

Vad är folkrätt?

Folkrätten kan definieras som en uppsättning regler som anses vara bindande i förhållandet mellan olika stater eller olika nationer, trots de olika lagarna i dessa enheter. Det gäller i första hand till företag och länder snarare än individer.

Vilka är fördelarna med att ta en doktorsexamen i internationell rätt?

Tjänar en doktor i folkrätt ger dig grunden krävs för en karriär inom näringslivet och regeringen arbete som korsar internationella gränser.Du kommer att få en solid grund i de lagar som är universella för de flesta länder.

Hur mycket kostar det att ta en doktorsexamen i internationell rätt?

Kostnaden för en doktorsexamen i folkrätt kommer att variera mycket från en skola till en annan och från ett land till ett annat.

Vilka är kraven för en doktor i folkrätt?

En doktor i folkrätt kräver grundutbildningen arbete inom områdena lag eller företag, och vissa program kommer också att kräva att befälhavaren 's examen eller motsvarande samt. En beprövad forskning förmåga och starka akademiker krävs också. Programmen kräver studenterna att publicera vetenskapliga artiklar innan examen.

Vilken typ av karriär kan du förvänta dig med en doktor i folkrätt?

Studenter med en doktorsexamen i folkrätt kan arbeta i yrken som inbegriper internationella affärs-eller människorättsfrågor som överskrider nationsgränser. Dessa forskningsintensiva yrken kräver kompetenta, välutbildade individer. Du kan få arbete i en internationell advokatbyrå, i statliga myndigheter eller företag som hyr in-house jurister.

Varför ta en doktorsexamen i International Law Online?

Ett alternativ för att göra din juristexamen bekvämare eller hjälpa till med en del av kostnaderna för att studera för en verksamhet juristexamen är att studera på nätet. Att studera på nätet begränsar inte dig geografiskt, och många möjligheter finns för att förtjäna detta värdefulla examen från bekvämligheten av ditt eget hem.

Hur att anmäla dig till en doktor i folkrätt?

Sök efter ditt program nedan och kontakta antagningskontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten form.

read_more

filters

  • PhD
  • Studier i juridik
  • Internationella juridikstudier
  • Internationell rätt
fields_of_study
  • Studier i juridik (2)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format