Keystone logo

5 PhD Program i Studier i juridik Allmänrättsliga studier Juridikstudier 2024

Filter

Filter

  • PhD
  • Studier i juridik
  • Allmänrättsliga studier
  • Juridikstudier
Studiefält
  • Studier i juridik (5)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

PhD Program i Studier i juridik Allmänrättsliga studier Juridikstudier

Lärare som vill ta sin utbildning så långt som möjligt kan anmäla sig till en doktor i filosofins program. En doktorand är en av de högsta akademiska utmärkelser som finns tillgängliga. Denna typ av examen kan ta var som helst från tre till sex år för att tjäna.

Vad är en Ph.D. i juridik? Det är ett doktorsprogram som tittar på alla aspekter av det juridiska området. Studenter kan göra kurser, avhandlingar, skriftliga tentor och muntliga tentor i hela detta program. Den exakta strukturen varierar från en skola till en annan. På motsvarande sätt är de obligatoriska kurser som används i läroplanen inte desamma på alla universitet, men kan innefatta framsteg i juridisk filosofi, hur socialpolitik påverkar domstolarna, ekonomins juridiska roll, grunden för affärsrätten och etik i ekonomin.

Lärare som fokuserar på juridikstudier lär sig hur man använder de senaste metoderna i juridiska vetenskaper. Denna listiga kant kan leda till utveckling av kritiskt tänkande, problemlösande och kommunikationsförmåga, som alla är viktiga för personliga och professionella aspekter av livet.

Om sökande vill lära sig om kostnaden för en doktorsavhandling, kan de behöva kontakta skolor direkt. För många faktorer påverkar denna variabel, inklusive skolan, dess plats, programmet, dess längd och klassens lägen.

Många Ph.D. akademiker som studerar lag anses vara ganska anställningsbara. Faktum är att studenterna kan ordna arbete inom sex månader efter examen. Naturligtvis kan alla elever ha lite olika erfarenheter. Medan graden kan spela en stor roll i karriärmöjligheter kan den tidigare utbildningen och arbetslivserfarenheten hos forskare påverka vilken typ av jobb som finns. Vissa akademiker fortsätter att bli jurister, jurister, advokater, domare, juridiska rådgivare och politiker.

Är du redo att anmäla dig till en Ph.D. i juridikprogrammet? Du kanske kan delta i skolor runt om i världen eller genom online-program. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.