Australian National University (ANU) - Law

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Om oss

ANU är Australiens nationella universitet med ett globalt rykte i internationell, konstitutionell, offentlig och privaträtt. ANU rankas som nummer 12 i världen för studier av lag (QS World Rankings by Subject, 2018).

Över universitets-, forskar- och forskarutbildningen ger studenterna en unik förståelse för nuvarande lag, praxis och politik. Undervisningssättet kombinerar akademisk rigor med praktisk kompetens. Eleverna lär sig från akademiker och gästföreläsare med yrkeserfarenhet från hela världen. Små klassstorlekar ger ökade möjligheter för studenter att interagera och engagera sig med akademisk personal, besöka gästtalare och andra studenter.

Under året driver ANU Law School mästarklasser som utläras av ledande jurister från Australien och runt om i världen. Tidigare mästerklasser har blivit undervisade av nuvarande och tidigare Justices of High Court of Australia, chefsjurist vid australiensisk solicitor och Global Director for Client

Universitetet erbjuder en rad kliniska kurser och juridiska praktikplatser i Australien, Asien, Förenade kungariket och Förenta staterna för att tillåta studenter att sätta sin juridiska kunskap i aktion och få verklig yrkeserfarenhet under sin juridiska utbildning.

ANU har en avundsvärd forskningsprofil med många av sin akademiska personal som är erkänd som ledare inom sina områden och ett högt uppkopplat nätverk av över 20 000 lagalder i hela världen, bland annat advokater, domare, diplomater, politiker, chefer, investeringsbanker, managementkonsulter, politiska analytiker, forskare och ledare för globala företag.

Studierar lag i nationens huvudstad

Som Australiens nationella lagstadium erbjuder ANU studenter en rad möjligheter som är unika för att studera lag i nationens huvudstad - den stad där federala lagar och politik görs.

ANU Law School närhet till High Court of Australia, Commonwealth domstolar och federala byråer erbjuder studenter oöverträffad tillgång till juridiska utövare, medlemmar av rättsväsendet och regeringens beslutsfattare, varav många är ANU Law alumni.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se Law Juris Doktor » Se Law LLB » Se Law LLM » Se Online Graduate Diplomas »

Program

Skolan erbjuder också:


Juris Doctor

Campusstudier Heltid Deltid 3 - 10 år Öppen antagning Australien Canberra + 1 fler

ANU Juris Doctor (JD) är ett distinkt program som är utformat för kandidater i icke-juridiska discipliner (eller icke-australiska juridiska examen) och ger den behörighet som krävs för tillträde som advokat i Australien och några andra jurisdiktioner. [+]

Programbeskrivning

ANU är Australiens högst rankade universitet och ANU Law School rankas som nummer 12 i världen för studier av lag (QS World Rankings efter ämne 2018).

ANU JD är en internationellt erkänd juridisk kvalifikation. Att slutföra en JD, och den nödvändiga praktiska juridiska utbildningen (PLT), kvalificerar dig att träna lagar överallt i Australien och i vissa andra jurisdiktioner.

Som en ANU-lagstudent lär du dig från världsklass akademiker och gästlärare med verklig yrkeserfarenhet. Små klassstorlekar ger ökade möjligheter för studenter att interagera och engagera sig med akademisk personal, besöka gästtalare och andra studenter.

... [-]

Master of Laws (LLM)

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 5 år Öppen antagning Australien Canberra + 1 fler

Öppet för lag och jurister, är ANU Master of Laws (LLM) idealisk för dem som vill få avancerad juridisk kunskap och specialkunskaper i sitt utvalda intresseområde. ANU är Australiens högst rankade universitet och ANU Law School rankas som nummer 12 i världen för studier av lag [+]

Programbeskrivning

Förduga din karriär med en jurist (LLM) från en av världens ledande juridiska skolor.

ANU är Australiens högst rankade universitet och ANU Law School rankas som nummer 12 i världen för studier av lag (QS World Rankings efter ämne 2018).

ANU LLM är en avancerad forskarutbildning som är utformad för att utrusta praktiserande jurister, ambitiösa yrkesverksamma och nyutexaminerade med specialistkunskap och kunskaper.

Öppet för både lag och jurister, är detta forskarutbildning idealiskt för dem som vill fördjupa sina kunskaper inom ett specifikt juridiskt område, de som planerar att gå in i ett nytt område eller för dem som en kunskap om lag skulle vara fördelaktigt i sin karriär, inklusive offentliga policys, regulatorer och chefer.... [-]


Juristkandidat (Honor) (LLBHons)

Campusstudier Heltid Deltid 4 - 10 år January 2019 Australien Canberra + 1 fler

Kandidatkandidaten (Honours) vid ANU är en internationellt respekterad världsklass grundkurs ANU är Australiens högst rankade universitet med ett globalt rykte i internationell, konstitutionell, offentlig och privaträtt. Ersättningskomponenten i programmet är inbäddad i examensstrukturen för att förbättra dina karriärmöjligheter och ge dig en stark grund för forskarutbildning. [+]

Programbeskrivning

ANU-kandidatexamen (Honours) är en internationellt respekterad världsklass grundutbildning.

ANU är Australiens nationella universitet med ett globalt rykte i internationell, konstitutionell, offentlig och privaträtt. ANU är Australiens högst rankade universitet och rankas som nummer 12 i världen för studier av lag (QS World Rankings by Subject, 2018).

ANU Law School ger sina studenter med en unik förståelse för nuvarande lag och praxis. Vårt undervisningsmetod kombinerar akademisk rigor med praktisk kompetens. Du kommer att få fördjupad kunskap om lagens roll och funktion och utveckla en avancerad förståelse för hur lagen påverkar och påverkar nästan alla aspekter av vår värld.... [-]


Videoklipp

ANU Law - International student experience

Kontakt

Australian National University (ANU) - College of Law

Hemsida https://law.anu.edu.au
Telefonnummer +61 2 6125 5111