Läs den officiella beskrivningen

Om oss

ANU är Australiens nationella universitet med ett globalt rykte i internationell, konstitutionell, offentlig och privaträtt. ANU rankas som nummer 12 i världen för studier av lag (QS World Rankings by Subject, 2018).

Över universitets-, forskar- och forskarutbildningen ger studenterna en unik förståelse för nuvarande lag, praxis och politik. Undervisningssättet kombinerar akademisk rigor med praktisk kompetens. Eleverna lär sig från akademiker och gästföreläsare med yrkeserfarenhet från hela världen. Små klassstorlekar ger ökade möjligheter för studenter att interagera och engagera sig med akademisk personal, besöka gästtalare och andra studenter.

Under året driver ANU Law School mästarklasser som utläras av ledande jurister från Australien och runt om i världen. Tidigare mästerklasser har blivit undervisade av nuvarande och tidigare Justices of High Court of Australia, chefsjurist vid australiensisk solicitor och Global Director for Client

Universitetet erbjuder en rad kliniska kurser och juridiska praktikplatser i Australien, Asien, Förenade kungariket och Förenta staterna för att tillåta studenter att sätta sin juridiska kunskap i aktion och få verklig yrkeserfarenhet under sin juridiska utbildning.

ANU har en avundsvärd forskningsprofil med många av sin akademiska personal som är erkänd som ledare inom sina områden och ett högt uppkopplat nätverk av över 20 000 lagalder i hela världen, bland annat advokater, domare, diplomater, politiker, chefer, investeringsbanker, managementkonsulter, politiska analytiker, forskare och ledare för globala företag.

Studierar lag i nationens huvudstad

Som Australiens nationella lagstadium erbjuder ANU studenter en rad möjligheter som är unika för att studera lag i nationens huvudstad - den stad där federala lagar och politik görs.

ANU Law School närhet till High Court of Australia, Commonwealth domstolar och federala byråer erbjuder studenter oöverträffad tillgång till juridiska utövare, medlemmar av rättsväsendet och regeringens beslutsfattare, varav många är ANU Law alumni.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:


Australian National University (ANU) - Law

ANU Juris Doctor (JD) är ett distinkt program utformat för utexaminerade av icke-juridiska discipliner (eller icke-australiska juridiska grader) och ger den behörighet so ... [+]

Programbeskrivning

ANU är Australiens högst rankade universitet och ANU Law School rankas som nummer 12 i världen för studier av lag (QS World Rankings efter ämne 2018).

ANU JD är en internationellt erkänd juridisk kvalifikation. Att slutföra en JD, och den nödvändiga praktiska juridiska utbildningen (PLT), kvalificerar dig att träna lagar överallt i Australien och i vissa andra jurisdiktioner.

Som en ANU-lagstudent lär du dig från världsklass akademiker och gästlärare med verklig yrkeserfarenhet. Mindre klassstorlekar ger ökade möjligheter för studenter att interagera och engagera sig med akademisk personal, besöka gästtalare och andra studenter.

... [-]
Australien Canberra
Öppen antagning
Engelska
Heltid
Deltid
3 - 10 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Australian National University (ANU) - Law

Öppna för juridiska och icke-juridiska kandidater, är ANU Master of Laws (LLM) idealisk för dem som vill få avancerad juridisk kunskap och specialkunskaper i sitt utvalda ... [+]

Programbeskrivning

Förduga din karriär med en jurist (LLM) från en av världens ledande juridiska skolor.

ANU är Australiens högst rankade universitet och ANU Law School rankas som nummer 12 i världen för studier av lag (QS World Rankings efter ämne 2018).

ANU LLM är en avancerad forskarutbildning som är utformad för att utrusta praktiserande jurister, ambitiösa yrkesverksamma och nyutexaminerade med specialistkunskap och kunskaper.

Öppet för både lag och jurister, är detta forskarutbildning idealiskt för dem som vill fördjupa sin kunskap inom ett specifikt juridiskt område, de som planerar att gå in i ett nytt område för praktik eller de för vilka en kunskap om lag skulle vara fördelaktigt i sin karriär, inklusive offentliga policys, regulatorer och chefer.... [-]

Australien Canberra
Öppen antagning
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 5 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Australian National University (ANU) - Law

Kandidatkandidaten (Honours) vid ANU är en internationellt respekterad världsklass grundkurs ANU är Australiens högst rankade universitet med ett globalt rykte i internat ... [+]

Programbeskrivning

ANU-kandidatexamen (Honours) är en internationellt respekterad världsklass grundutbildning.

ANU är Australiens nationella universitet med ett globalt rykte i internationell, konstitutionell, offentlig och privaträtt. ANU är Australiens högst rankade universitet och rankas som nummer 12 i världen för studier av lag (QS World Rankings by Subject, 2018).

ANU Law School ger sina studenter med en unik förståelse för nuvarande lag och praxis. Vårt undervisningsmetod kombinerar akademisk rigor med praktisk kompetens. Du kommer att få fördjupad kunskap om lagens roll och funktion och utveckla en avancerad förståelse för hur lagen påverkar och påverkar nästan alla aspekter av vår värld.... [-]

Australien Canberra
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
4 - 10 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Australian National University (ANU) - College of Law
Webbplats
Telefon
+61 2 6125 5111