RMIT University

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Är du redo för en upplevelse som tar dig förbi universitetets väggar? Från praktik och utbyten studera i Europa, Asien och USA att industrin placeringar med världens största organisationer, dessa är bara några av de möjligheter som väntar dig.

RMIT är en global universitet teknik och design och Australien största högskole. Universitetet har ett internationellt rykte för hög kvalitet i praktisk utbildning och resultatinriktad forskning.

RMIT är ledande inom teknik, design, globalt företag, kommunikation, globala samhällen, lösningar hälsa och urbana hållbara framtid. Vi rankas i topp 100 universitet i världen för konstruktion och teknologi i 2011 QS World University betyg.

RMIT har tre campus i Melbourne, Australien och två i Vietnam.Vi erbjuder program via partners i Singapore, Hong Kong, Kina, Malaysia, Indien och Europa. Vi njuter av forskning och industri partnerskap på varje kontinent.

Universitetet är studenter på 74.000 omfattar 30.000 internationella studenter, varav mer än 17.000 lärs ut till havs (nästan 6.000 vid RMIT Vietnam).

&nbsp

&nbsp

Vår utbildning


RMIT gör en skillnad för livet för våra studenter, vår personal och vårt samhälle genom våra utbildningsprogram. Vi åtar oss att bygga nya pedagogiska rum som bedriver studenter i aktivt lärande och främja innovation i undervisningsplanen så att eleverna examen med rätt kompetens. Vägar mellan yrkesutbildning och högre eleverna utbildning erbjuder flexibla inträde möjligheter eller möjligheten av kvalifikationer som kombinerar det bästa av båda.

Våra läroplaner är utformade för 21: a århundradet elever och våra elever har möjlighet att sätta teorin i praktiken genom arbete som är integrerat utbildningsmöjligheter. Våra utmärkta lärare redovisas i nationella och disciplin undervisning Awards. Erbjuder en omvälvande pedagogisk erfarenhet genom dess olika industri och globala partners RMIT.

&nbsp

&nbsp

Forskning vid RMIT

Som en internationaliserad universitet teknik och design, ger RMIT unika möjligheter och lösningar till forskning genom ett tvärvetenskapligt tillvägagångssätt som anser att både de tekniska och sociala dimensionerna av arbetet på handen.

Forskningen vid RMIT är särskilt inriktad på att lösa de kritiska globala problem som påverkar samhället och miljön.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se PhD » Se LLB » Se LLM »

Program

Skolan erbjuder också:

LLM

Master Of Business (ekonomi Och Juridik)

Campusstudier Heltid 2 år January 2017 Australien Melbourne

I handel och juridik mästare från forskningsprogrammet kommer du att utveckla avancerade färdigheter för att förbereda dig för en karriär inom den akademiska världen och i andra sammanhang där de ... [+]

Master of Business (Business and Law)

    

I handel och juridik mästare från forskningsprogrammet kommer du att utveckla avancerade färdigheter för att förbereda dig för en karriär inom den akademiska världen och i andra sammanhang där förmågan att syntetisera kunskap och utöva systematiska och kritiska analytiska färdigheter för att effektivt kommunicera forskningsresultat krävs. Denna magisterexamen kan göras i ett projekt eller avhandling läge. Du kan specialisera sig på:

affärsetik modellering strategi och ledarskap organisationsförändring innovation dator lag företagande bolagsstyrning företags reglering Corporation lag dator och sekretesslagstiftning handelsrätt skatterätt. ... [-]

LLB

Bachelor Of Arts (straffrättsliga Administration)

Campusstudier Heltid 3 år January 2017 Australien Melbourne

Detta ansedda, banbrytande Programmet fokuserar på att förbereda dig för sysselsättningen. Nära förbindelser med straffrättsliga myndigheter är inbyggda i sin design ... [+]

Bachelor of Arts (Criminal Justice Administration)

 

Oavsett om det är i frontlinjen av Australiens gränsskydd eller arbetar med Australiens federala polis, öppnar straffrättsliga upp alla typer av lokala och internationella karriärmöjligheter. Detta ansedda, banbrytande Programmet fokuserar på att förbereda dig för sysselsättningen. Nära förbindelser med straffrättsliga myndigheter är inbyggda i sin design, utveckling och leverans. Utvecklad i samråd med högt uppsatta medlemmar av den viktorianska rättsväsendet, polisen (statliga och federala), justitiedepartementet och Department of Human Services Victoria, detta program vädjar till dem som vill komma in i polisstyrkorna, korrigeringar, domstolar, tull och tillhörande agencie .... [-]


Bachelor Of Arts (straffrättsliga Administration) (heder)

Campusstudier Heltid 1 år January 2017 Australien Melbourne

Den Honours program bygger på din förmåga förvärvats till grundexamen nivå. Du kommer att öka din känsla av professionell identitet och lärande ... [+]

Bachelor of Arts (Criminal Justice Administration) (Honours)

 

Den Honours program bygger på din förmåga förvärvats till grundexamen nivå. Du kommer att öka din känsla av professionella identitet och lärande horisonter genom exponering för ett större utbud av professionella och forskningssed. Engagera med den akademiska världen straffrättsliga genom att bli en del av ett nätverk av duktiga studenter som ger nya insikter och information till rättsindustrin. Du kommer att bli bekant med en mängd olika straffrättsliga professionella miljöer, så att du kan tillföra värde till organisationer och förbättra praxis.

 

 

... [-]

PhD

PhD I Lag

Campusstudier Heltid 4 år January 2017 Australien Melbourne

I lagen forskarutbildningen kommer du att utveckla avancerade forskningskompetens som förbereder dig för en karriär inom den akademiska världen och i andra sammanhang där systematiskt ... [+]

Doktorsexamen i juridik

 

I lagen forskarutbildningen kommer du att utveckla avancerade forskningskompetens som förbereder dig för en karriär inom den akademiska världen och i andra sammanhang där systematiska och kritiska analytiska färdigheter som krävs. Denna doktorsexamen kan göras i ett projekt, sammanläggningsavhandling eller avhandling läge. Du kan specialisera sig på:

Corporation lag dator och sekretesslagstiftning handelsrätt skatterätt.

Programstruktur

Du kommer att genomföra forskarutbildningen under överinseende av en utsedd forskningshandledare. Forskarutbildningen är uppbyggt för att göra det möjligt för dig att:... [-]