Läs den officiella beskrivningen

Truman Bodden Law School

Truman Bodden Law School ligger i George Town, huvudstaden på Caymanöarna och har varit i drift sedan 1982.

Lagskolan är ansluten till University of Liverpool i Storbritannien, vilket validerar och utdelar grundutbildningen. Universitetet i Liverpool är en Russell Group University (motsvarar US Ivy League) och därför är examen internationellt erkänd.

Vad vi gör

Syftet med Law School i samarbete med University of Liverpool i tillhandahållandet av sin grundutbildning LL.B grad är att ge studenterna en standard på tertiär nivå juridisk utbildning som motsvarar det som gäller i Förenade kungariket och hos andra leverantörer av juridisk utbildning över den gemensamma lagen världen.

Därigenom syftar lagskolan till att skapa en miljö för sina studenter som uppmuntrar och möjliggör för dem att uppnå sin fulla potential i strävan efter kunskap och akademisk excellens.

På forskarutbildningsnivå erbjuder juristskolan också yrkesutbildning i form av en fjärde års professionell praktik, som efter avslutad artiklar av clerkship leder till kvalifikation som advokat vid Caymanöarnas lag. Kursen syftar också till att ge juridisk utbildning på en jämförbar nivå med den som erbjuds på liknande yrkesskolor i Storbritannien och över den gemensamma rätten.

Syftet med lagskolan är att ge eleverna en djup kännedom om engelska och Caymanöarna och samtidigt utveckla överförbara färdigheter, avancerad forskningskapacitet, analysförmåga, logisk tanke, koncistens och kritisk förmåga.

Lagen skolan syftar till att främja medvetenheten om de rättsliga, etiska och moraliska frågorna som är relevanta för utvecklingen av lagaregler och i praktiken av lag.

Kurser som erbjuds av juridikskolan är avsedda att vara till nytta inte bara för de studenter som vill gå in i juristeriet, men också för dem som har en rad andra yrkesmässiga karriärmöjligheter.

Grundutbildning: cirka 80; representerar en personal-student ratio på 10: 1

Förkunskapskrav: Eftersom en första examen inte krävs för att studera för en engelsk LL.B grad, är det inte nödvändigt att ha en första icke-juridisk examen. Sökande med goda betygsskick för skolavbrott (upp till Grade 12/13) som avancerade nivåer, International Baccalaureate Qualification, en Associate's Degree eller motsvarande kvalifikationer är alla berättigade att ansöka om TBLS-programmet.

Sista datum för att ansöka om september 2015-post: Slutet av maj 2015

Programs taught in:
Engelska

Skolan erbjuder också:

LLB

Truman Bodden Law School

Vårt etablerade LLB-examen är ett högt ansett program, som är den enda kvalificerade LLB-utmärkelsen och faktiskt undervisas i samarbete med University of Liverpool i Kar ... [+]

Juristkandidat - LLBÖversikt

Vårt etablerade LLB-examen är ett högt ansett program, som är den enda kvalificerade LLB-utmärkelsen och faktiskt undervisas i samarbete med University of Liverpool i Karibien. Fördelarna med Truman Bodden Law School (TBLS) av Cayman Islands grundutbildningsprogram involverar erfarenheten av att studera för en examen i ett öparadis med ett avslappnat livsstil.

Det ger också eleverna den extra fördelen av att få en noggrann grad som validerats och övervakas av ett högt respekterat brittiska universitetet, med den extra bonusen av gruppundervisning, individuell uppmärksamhet och en äkta öppen dörrpolitik. Detta är verkligen den idealiska miljön för en spirande advokat att studera och trivas under överinseende av vårt engagerade akademiska team. Lagskolan har utmärkt feedback från nuvarande studenter som hävdar att den personliga kontakten och kvaliteten på undervisningen som mottas är "exceptionell".... [-]

Caymanöarna Cayman Islands Online
September 2019
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

LLM

Truman Bodden Law School

Tjänste jurister (LL.M) eller ett doktorsexamen i International Finance i världens femte största finansiella centrum, känt för sin kompetens inom sektorn för finansiella ... [+]

Tjänste jurister (LL.M) eller ett doktorsexamen i International Finance i världens femte största finansiella centrum, känt för sin kompetens inom sektorn för finansiella tjänster och dess associerade rättsliga ramar och standarder för internationell överensstämmelse.

Framgångsrika studenter kommer att utexamera med en jurist eller doktorsexamen i internationell finansiering från University of Liverpool, som gör att du kan förbättra dina karriärmöjligheter inom en rad olika sektorer.

Programschema

LL.M och PGDip i "International Finance: Law and Regulation" är de nya doktorandkvalifikationer som erbjuds, i samarbete med University of Liverpool, av Truman Bodden Law School , Grand Cayman.... [-]

Caymanöarna Cayman Islands Online
September 2019
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Truman Bodden Law School
Address
Truman Bodden Law School Old CIBC Building, 54 Edward St, 2nd & 3rd floor
George Town Cayman Islands Online, Caymanöarna
Webbplats
Telefon
+1 345-945-0077