Läs den officiella beskrivningen

Truman Bodden Law School

Truman Bodden Law School ligger i George Town, huvudstaden på Caymanöarna och har varit i drift sedan 1982.

Lagskolan är ansluten till University of Liverpool i Storbritannien, vilket validerar och utdelar grundutbildningen. Universitetet i Liverpool är en Russell Group University (motsvarar US Ivy League) och därför är examen internationellt erkänd.

Vad vi gör

Syftet med Law School i samarbete med University of Liverpool i tillhandahållandet av sin grundutbildning LL.B grad är att ge studenterna en standard på tertiär nivå juridisk utbildning som motsvarar det som gäller i Förenade kungariket och hos andra leverantörer av juridisk utbildning över den gemensamma lagen världen.

Därigenom syftar lagskolan till att skapa en miljö för sina studenter som uppmuntrar och möjliggör för dem att uppnå sin fulla potential i strävan efter kunskap och akademisk excellens.

Kurser som erbjuds av juridikskolan är avsedda att vara till nytta inte bara för de studenter som vill gå in i juristeriet, men också för dem som har en rad andra yrkesmässiga karriärmöjligheter.

International Finance är det senaste tillskottet till Law Schools erbjudande. LLM-Master of Laws i International Finance, som också finns som doktorandutbildning, erbjuds heltid och deltid, med inskrivning i september.

På forskarutbildningsnivå erbjuder juristskolan också yrkesutbildning i form av en fjärde års professionell praktik, som efter avslutad artiklar av clerkship leder till kvalifikation som advokat vid Caymanöarnas lag. Kursen syftar också till att ge juridisk utbildning på en jämförbar nivå med den som erbjuds på liknande yrkesskolor i Storbritannien och över den gemensamma rätten.

Syftet med lagskolan är att ge eleverna en djup kännedom om engelska och Caymanöarna och samtidigt utveckla överförbara färdigheter, avancerad forskningskapacitet, analysförmåga, logisk tanke, koncistens och kritisk förmåga.

Lagen skolan syftar till att främja medvetenheten om de rättsliga, etiska och moraliska frågorna som är relevanta för utvecklingen av lagaregler och i praktiken av lag.

Grundläggande befolkning: Cirka 100; representerar en personal-student ratio på 10: 1

Sista datum för ansökan till september 2019 anmälan: slutet av juli 2019

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

LLB

Truman Bodden Law School

Vårt etablerade LLB-examen är ett högt ansett program, som är den enda kvalificerade LLB-utmärkelsen och faktiskt undervisas i samarbete med University of Liverpool i Kar ... [+]

Juristkandidat - LLBÖversikt

Vårt etablerade LLB-examen är ett högt ansett program, som är den enda kvalificerade LLB-utmärkelsen och faktiskt undervisas i samarbete med University of Liverpool i Karibien. Fördelarna med Truman Bodden Law School (TBLS) av Cayman Islands grundutbildningsprogram involverar erfarenheten av att studera för en examen i ett öparadis med ett avslappnat livsstil.

Det ger också eleverna den extra fördelen av att få en noggrann grad som validerats och övervakas av ett högt respekterat brittiska universitetet, med den extra bonusen av gruppundervisning, individuell uppmärksamhet och en äkta öppen dörrpolitik. Detta är verkligen den idealiska miljön för en spirande advokat att studera och trivas under överinseende av vårt engagerade akademiska team. Lagskolan har utmärkt feedback från nuvarande studenter som hävdar att den personliga kontakten och kvaliteten på undervisningen som mottas är "exceptionell".... [-]

Caymanöarna Cayman Islands Online
September 2019
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

LLM

Truman Bodden Law School

Tjänste jurister (LL.M) eller ett doktorsexamen i International Finance i världens femte största finansiella centrum, känt för sin kompetens inom sektorn för finansiella ... [+]

Programschema

LL.M och PGDip i "International Finance: Law and Regulation" är de nya doktorandkvalifikationer som erbjuds, i samarbete med University of Liverpool, av Truman Bodden Law School , Grand Cayman.

Programmen ger spetskompetens och erbjuds av det erfarna Truman Bodden Law School föreläsningssamarbetet, tillsammans med de omfattande resurserna och expertisen vid University of Liverpool.

Två studier spår erbjuds: LL.M eller Postgraduate Diploma både i International Finance: Law and Regulation.

Programmen är utformade för att tillgodose behoven hos individer som söker avancerad juridisk kunskap om internationell finansiering och reglering både inom och utan jurister.... [-]

Caymanöarna Cayman Islands Online
Oktober 2019
Engelska
Heltid
Deltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Truman Bodden Law School
Address
Truman Bodden Law School Old CIBC Building, 54 Edward St, 2nd & 3rd floor
George Town Cayman Islands Online, Caymanöarna
Webbplats
Telefon
+1 345-945-0077